سومین سمپوزیوم بین‌المللی "سلول‏های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی" برگزار می‌گردد

سومین سمپوزیوم بین‌المللی "سلول‏های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی: با تمرکز بر وزیکول‏های خارج سلولی" در چارچوب کنسرسیوم MashhadStemCells توسط سازمان جهاد‏دانشگاهی خراسان رضویو با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، و مرکز پزشکی دانشگاه مالزی (UKM) و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‏های سلول‏های بنیادی به صورت هیبرید (مجازی و حضوری) در تاریخ ۱۱ و ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۱ در شهر مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

ادامه مطلب
رئیس سومین سمپوزیوم بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی:

ایران را به عنوان پایتخت سلول‌های بنیادی می‌شناسند

رئیس سومین سمپوزیوم بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: در خارج از کشور خصوصا در کشورهای آسیایی ایران را به عنوان پایتخت سلول‌های بنیادی می‌شناسند.

ادامه مطلب
دبیر سومین سمپوزیوم بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی:

مزیت سلول‌های بنیادی قابلیت بالای درمانی آن است

دبیر سومین سمپوزیوم بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: سلول‌های بنیادی می‌توانند به سلول‌های مورد نظر تبدیل شوند که قابلیت تکثیر بالایی دارند.

سومین سمپوزیوم بین‌المللی «سلول‏های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی» در مشهد

دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم بین‌المللی سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی گفت: این سمپوزیوم بین‌المللی در ۱۱ و ۱۲ خرداد ماه با حضور بیش از ۱۰ کشور جهان به همت سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی، پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نیز با همکاری مرکز پزشکی دانشگاه مالزی (UKM)به صورت مجازی و حضوری در مشهد برگزار خواهد شد.

ادامه مطلب
مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

ایسپا به مرکزی امین در انعکاس دیدگاه‌های مردم تبدیل شده است

مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: ایسپا با تلاش‌های ارزنده در طی۲۱ سال فعالیت به کمک اساتید دانشگاهی ،پژوهشگران زبده و کادر مجرب موفقیت‌های زیادی کسب نموده و در راستای اهداف خود موفق شده است که به عنوان مرکزی معتبر و پیشرو و امین در انعکاس دیدگاه‌های مردم و گروه‌های مختلف اجتماعی شناخته شود.

ادامه مطلب
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

راهیابی ۶ نفر از دانشجویان این مرکز به مرحله نهایی المپیاد مهارتی دانشجویان

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: ۶ نفر دانشجویان این مرکز به مرحله نهایی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور راه یافتند.

ادامه مطلب

بیانیه جهاددانشگاهی به مناسبت روز جهانی قدس/ اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بی پاسخ باقی نمی‌ماند

جهاددانشگاهی در آستانه روز جهانی قدس با انتشار بیانیه‌ای اعلام تاکید کرد: امسال نیز جهادگران جهاددانشگاهی علاوه بر نقش آفرینی در عرصه تبیین مسأله مهم فلسطین و مقابله با دسیسه‌های رسانه‌ای دشمنان، نهم اردیبهشت ماه در سراسر کشور همگام با اقشار مختلف ملت روزه دار ایران اسلامی به خیابان‌ها آمده و با اعلام انزجار از جنایت های رژیم صهیونیستی، آرمان قدس و آزادی فلسطین را فریاد کرده و شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا سرخواهند داد.

ادامه مطلب

قرارداد همکاری و مشارکت پروژه احداث و بهره‌برداری از واحد تولید مکانیزه قارچ شی‌تاکه به امضا رسید

قرارداد همکاری و مشارکت پروژه احداث و بهره‌برداری از واحد تولید مکانیزه قارچ شی‌تاکه به امضای دکتر حمیدرضا بیدخوری، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس ادریس الاجگردی، مدیرعامل شرکت آروان و مهندس چنگیز قوچانی، نماینده سرمایه‌گذار رسید.

توسط سازمان جهاد‏دانشگاهی خراسان رضوی؛

سومین سمپوزیوم بین‌المللی "سلول‏های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی" برگزار می‌گردد

عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی

گردشگری مشهد زیبا جلوه داده نشده است

عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه تصویر مشهد در حوزه گردشگری زیبا جلوه داده نشده، گفت: از مشهد به عنوان شهر مقصد گردشگران تصویر منفی شکل گرفته است که باید روی این موضوع فکر شود تا بار دیگر رونق گردشگری در این شهر احیا گردد.

ادامه مطلب
عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی:

مشهد نیازمند برآورد نظام‌مند و دقیقی از جمعیت گردشگران است

عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی با تاکید بر لزوم استخراج دقیق از ورود گردشگران به مشهد گفت: مشهد نیازمند یک آمارگیری نظام‌مند است تا به صورت دقیق‌تری جمعیتی که در مقاطع مختلف وارد مشهد می‌شود، سرشماری شود.

ادامه مطلب
عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

رضایت بسیار زیاد زائران نوروزی از خدمات اماکن زیارتی مشهد

عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی گفت: میزان رضایت اغلب زائران و گردشگران نوروزی مشهد از خدمات مختلف ارائه‌ شده در سطح مشهد زیاد بوده و رضایت از مکان‌های زیارتی در سطح خیلی زیاد محاسبه شده است.

ادامه مطلب
مدیر مرکز مشاوره ژنتیک جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

بیماری‌های نوروژنتیک؛ مغز ، طناب نخاعی، اعصاب و عضلات را تحت تاثیر قرار می‏‌دهند

مدیر مرکز مشاوره ژنتیک جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: بیماری‌های نوروژنتیک ، اختلالاتی هستند که در اثر تغییرات در ژن‌ها و کروموزوم‌ها به وجود می‌آیند. این بیماری‌ها ، مغز ، طناب نخاعی، اعصاب و عضلات را تحت تاثیر قرار می‏‌دهند.

ادامه مطلب
همزمان با ماه مبارک رمضان و به مناسبت روز اکرام برگزار می شود:

بازارچه فروش محصولات دانشجویی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

جهت حمایت از کسب و کار دانشجویان مرکز و همزمان با ماه مبارک رمضان بازارچه فروش محصولات دانشجویی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.

ادامه مطلب
معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

زیربنای توسعه سازمان‌ها، با خلاقیت و نوآوری منابع انسانی گره خورده است

معاون پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در گذشته تمرکز سازمان‌ها به طور کامل معطوف به منابع فیزیکی، مالی و تجهیزاتی بود، گفت: اعتقاد سازمان‌ها بر این اساس شکل گرفته بود که این منابع فیزیکی و ملموس آن‌ها است که سرعت، توان و نیروی محرکه لازم را برای رسیدن به اهداف سازمانی تامین می‌کند

مبدل کاتالیستی؛ راهکار کاهش آلایندگی خودروها

بر اساس سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای مشهد ۶۴ درصد آلودگی هوا مربوط به منابع ثابت شامل کاربری‌های مسکونی، جایگاه‌های سوخت، پایانه‌ها، فرودگاه، راه‌آهن و... است که از نظر جغرافیایی ثابت هستند و ۳۶ درصد آلودگی را منابع متحرک همانند خودروها و موتورسیکلت‌ها ایجاد می‌کنند. یک از راهکارها برای کاهش آلودگی هوا استفاده از کاتالیست‌ها در صنایع، خودروها و موتورسیکلت‌هاست.