اخبار

رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مراسم تقدیر از پژوهشگران حوزه فنی و مهندسی این سازمان مطرح کرد :

کسب جایزه خوارزمی نمادی از تبلور کار تیمی در حوزه فنی و مهندسی جهاددانشگاهی است

رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: کسب رتبه سوم طرح «بومی‌سازی تولید صدا خفه کن داخلی خطوط تقلیل فشار گاز» توسط پژوهشگران گروه پژوهشی مواد و مرکز خدمات فنی و مهندسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی تبلور کار تیمی در این حوزه بود و باید فرهنگ کار کردن به صورت تیمی را در جهاددانشگاهی تسری داد.

یک پژوهشگر حوزه اقتصاد مطرح کرد

مهمترین سوالاتی که رییس جمهور آینده باید به آن پاسخ دهد

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: مهمترین سوال و برنامه‌ای که کاندیداهای ریاست جمهوری باید به آن پاسخ بدهند، این است که چه برنامه و یا به بیان دقیق‌تر چه جایگاهی برای اقتصاد ایران در نظام اقتصاد جهانی دارند.

ادامه مطلب
مدیر مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

نظرسنجی ابزار تاثیر گذار در جهت انعکاس افکار مردم در سیاست‌گذاری عمومی و اجتماعی است

مدیر مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: نظرسنجی به عنوان ابزار و شیوه شناخته شده جهت رصد تغییر و تحولات افکار عمومی محسوب می‌شود که می‌توان آن را به عنوان ابزار تاثیر گذار در جهت بازخورد عمومی و انعکاس افکار و نظر مردم در سیاست‌گذاری عمومی و اجتماعی در نظر گرفت .

ادامه مطلب
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از آموزش ۳۰ هزار نفر در سال گذشته در شرایط کرونا در مراکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت این سازمان خبر داد.

نظام گردشگری در سازمان شهرداری مشهد؛

مدخلی بر مشکل ناسازگاری ماموریت شهری و ساختار سازمانی

"نظام گردشگری در سازمان شهرداری مشهد؛ مدخلی بر مشکل ناسازگاری ماموریت شهری و ساختار سازمانی" عنوان نوشتاری از دکتر آرش قهرمان، عضو گروه پژوهشی جامعه شناسی پژوهشکده گردشگری است که در این نوشتار کوشیده است از مدخل اقتصاد سیاسی به سیستم گردشگری شهرداری مشهد بپردازد و یکی از ناسازگاری های ساختی این حوزه را به بحث بکشاند. وی به ناسازگاری بین ماموریت شهری وساختار سازمانی پرداخته و«ساختار سازمانی نهاد گردشگری درشهرداری» در قالب معاونت گردشگری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری را ساختاری کم بنیه برای تدوین ماموریت شهرداری بر اساس « تقویت اقتصاد شهری گردشگری پایه» توصیف کرده است. متن کامل این یادداشت را در ادامه می توانید بخوانید:

ادامه مطلب
مدیر مرکز تشخیص کووید ۱۹ جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

افزایش ۴۵ درصدی مراجعه کنندگان به این مرکز برای تشخیص کرونا

مدیر مرکز تشخیص کووید ۱۹ جهاددانشگاهی خراسان رضوی از افزایش ۴۵ درصدی مراجعه کنندگان به این مرکز برای تشخیص کرونا در پیک چهارم این بیماری خبر داد.

ادامه مطلب
مدیر مرکز خدمات تخصصی داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی مطرح کرد:

افرایش نرخ مرگ و میر در بین مبتلایان به کرونای هندی

مدیر مرکز خدمات تخصصی داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: اصلی‌ترین علایم کرونای هندی همانند کرونای چینی بوده و شامل تب، سرفه ممتد و از دست دادن بویایی و چشایی است و معمولا یکی از این‌ها حتما وجود دارد.

ادامه مطلب
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی:

بارزترین ویژگی یک کارآفرین داشتن قدرت تحمل ریسک و ابهام است

عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: بارز ترین ویژگی یک کارآفرین این است که قدرت تحمل ریسک و ابهام را داشته باشند و یک انعطاف پذیری در روش‌ها، طرز فکر و... داشته باشند. چون در یک محیط کاملا متغیر فعالیت می کنند و این تغییرات ممکن است خطراتی در پیش داشته باشد که نیازمند انعطاف پذیری کارآفرینان است.

ادامه مطلب

برگزاری دوره جامع طراحی وبسایت با وردپرس در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری دوره جامع طراحی وبسایت با وردپرس به صورت حضوری و آنلاین در این مرکز خبر داد و گفت: اهم اهداف برگزاری این دوره رشد کسب و کارها در بستر اینترنت و پیدا کردن فرصت های جدید اشتغال در شرایط اقتصادی دوران کرونا و پساکرونا است.

ادامه مطلب
متخصص بیماری‌های عفونی مرکز خدمات تخصصی بیماری‌های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

تشخیص ویروس جهش یافته کرونا با کیت‌های کنونی بسیار مشکل است

متخصص بیماری‌های عفونی مرکز خدمات تخصصی بیماری‌های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: افرادی که طی ماه‌های اخیر به کرونا مبتلا شده‌اند، درصد ابتلای مجددشان به این بیماری کمتر از یک بیستم است.

ادامه مطلب
مدیر مرکزخدمات تخصصی بیماری های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

در صورت داشتن برنامه صحیح غذایی، روزه داری منجر به بالا رفتن ایمنی بدن می شود

مدیر مرکزخدمات تخصصی بیماری های داخلی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: اگر برنامه غذایی صحیحی داشته باشیم ، روزه داری نه تنها ایمنی و مقاومت بدن را کاهش نمی دهد ، بلکه منجر به بهبود شرایط جسمی و بالا رفتن ایمنی بدن هم می شود .

ادامه مطلب
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت وکیل آباد جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

برگزاری ۱۸ دوره دستیار کنار دندانپزشک مقدماتی در این مرکز

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت وکیل آباد جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری ۱۸ دوره دستیار کنار دندانپزشک مقدماتی در حوزه آموزش‌های علوم پزشکی در این مرکز خبر داد.

ادامه مطلب
مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

اخذ مجوز "مرکز علمی کاربردی بین المللی" از وزارت علوم در سال جاری

مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از اخذ مجوز "مرکز علمی کاربردی بین المللی" از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این مرکز در سال جاری خبر داد.

توسط جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

خادمان مشهدی برگزیده کشوری قرآن کریم تجلیل شدند

سیدمحمدجواد سادات فاطمی -استاد و پیشکسوت قرآنی- و کمال‌الدین غراب -پژوهشگر و مترجم قرآن کریم- در پی انتخاب به عنوان خادمان برگزیده کشوی قرآن کریم در مراسمی مورد تجلیل قرار گرفتند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

تدبر در قرآن یکی از فعالیت‌های گزین جهاددانشگاهی است

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، با اشاره به انتظارات رهبری از جهاددانشگاهی، در خصوص فعالیت‌های گزین گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی با محوریت تدبر در قرآن و برخی از اقدامات در حوزه ترجمه، از جمله اقدامات جهاددانشگاهی در حوزه فعالیت‌های قرآنی است

ادامه مطلب