رئیس جهاد دانشگاهی:

اگر نتوانیم برای جوان شغل ایجاد کنیم، ضدانقلاب بر روی این موضوع سوار می‌شود جدید

رئیس جهاد دانشگاهی درباره ناآرامی های اخیر کشور گفت: من، خودمان را در بخشی از این جریانات مقصر می‌دانم. اگر ما نتوانیم برای جوانی که با آرزوهای زیاد تحصیل کرده و نیاز به یک شغل آبرومند دارد و خانواده برای او هزینه کرده شغل مناسب ایجاد کنیم، سال‌ها بیکار در خانواده می‌ماند و این تاثیر بسیار زیادی روی او دارد. این جوان نیاز به کار و شغل دارد، اگر کار و شغل برای او ایجاد نکنیم که آن طور که بایسته و شایسته است، نکرده‌ایم، طبیعی است که ضدانقلاب بر روی این موضوع سوار می‌شود.

به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

مناظره «کشاکش آراء در مساله بنزین» برگزار شد

علی سرزعیم، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تهران و علی دینی ترکمانی عضو هیات علمی گروه اقتصاد موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی با موضوع افزایش قیمت بنزین و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی آن مناظره کردند.

مدیر گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی اعلام کرد؛

رشد جهانی تحقیقات و تولید قارچ‌های دارویی

مدیر گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: در طی سال‌های اخیر، تحقیقات و تولید قارچ‌های خوراکی دارویی در دنیا افزایش یافته است

ادامه مطلب
مدیر گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی میکرو ارگانیسم‌های جهاددانشگاهی خراسان رضوی اعلام کرد؛

برگزاری کارگاه مبانی کشت و پرورش ریز جلبک‌ها و کاربرد آنها توسط این گروه

مدیر گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی میکرو ارگانیسم‌های پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری کارگاه مبانی کشت و پرورش ریز جلبک‌ها و کاربرد آنها خبر داد.

ادامه مطلب
عضو هیات علمی گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

برگزاری کارگاه آموزشی اصول پرورش و تولید قارچ های پرورشی خاص

عضو هیات علمی گروه پژوهشی زیست فناوری قارچ‌های صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری "کارگاه آموزشی اصول پرورش و تولید قارچ‌های پرورشی خاص (شاه صدف، گانودرما و شیتاکه)" توسط سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و به کارفرمایی معاونت باغبانی وزارت جهادکشاورزی در روزهای ۱۲ و ۱۳ آذرماه سال جاری خبر داد.

ادامه مطلب
مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبرداد:

ثبت‌نام طرح ملی «دانشجو متدبر قرآن» در خراسان‌رضوی

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: فراخوان ثبت‌نام دومین دوره طرح سراسری «دانشجو متدبر قرآن» با رسالت آموزش علوم قرآنی به دانشجویان علاقه‌مند منتشر شد.

ادامه مطلب
عضو پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی تشریح کرد:

تولید تجاری محصولات فناورانه؛ از قارچ‌های خوراکی ـ دارویی تا گیاهان زینتی

مدیر گروه پژوهشی زیست‌فناوری قارچ‌های صنعتی جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی گفت: تولید نیمه‌تجاری و تجاری قارچ‌های خوراکی ـ دارویی مهم نظیر شاه صدف (با برند ارینجی)، انوکی، شی‌تاکه، گانودرما، تولید نژادهای هیبرید اصلاح شده انواع قارچ‌های خوراکی و دارویی و تولید تجاری گیاهان زینتی مهم و اقتصادی نظیر ژربرا از جمله مهم‌ترین محصولات شاخص پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی هستند.

ادامه مطلب

برگزاری هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از برگزاری آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور در استان خراسان رضوی از سوی این مرکز به عنوان یکی از حوزه‌های آزمون استان خبر داد.

ادامه مطلب
سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت این مرکز برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸

سرپرست مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت این مرکز همزمان با تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خبر داد.

ادامه مطلب
رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

بیش از ۸۰ درصد مخاطبین در طرح الگوی نوین مشاغل خانگی ، بانوان می‌باشند

رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر استفاده از ظرفیت‌های اشتغالزایی در کشور تاکید کرد و گفت: بر این اساس استفاده از صندوق تامین مالی خرد، بحث‌های اشتغال پایدار و روستایی و عشایری یکی از مهمترین مباحثی است که برای ایجاد شغل برای افراد جویای کار دنبال می‌شود.

ادامه مطلب
مدیر مرکز تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

تغییرات در حوزه فناوری منجر به توسعه کسب و کارهای خانگی می‌شود

مدیر مرکز تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: تغییرات در حوزه‌های فناوری، اقتصادی، اجتماعی، محیط زیست، فرهنگی و جمعیتی منجر به تغییر ات عمیق، وسیع و سریع محیط کلان کسب و کار شده است.

توسط جهاددانشگاهی نیشابور و مرکز پیشگیری سرطان نسترن؛

سمینار سبک زندگی سالم همزمان با ماه جهانی آگاهی رسانی سرطان پستان برگزار می‌شود

مدیر مجتمع پزشکی، آموزشی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی نیشابور از برگزاری سمینار سبک زندگی سالم همزمان با ماه جهانی آگاهی رسانی سرطان پستان ویژه بانوان در این مجتمع با همکاری مرکز پیشگیری سرطان نسترن و سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری نیشابور خبر داد.

همزمان با هفته جهانی کارآفرینی؛

نمایشگاه کارآفرینی و دست آوردهای دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از برگزاری نمایشگاه کارآفرینی و دست آوردهای دانشجویی این مرکز به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی خبر داد.

ادامه مطلب
مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از کسب مقام نخست تیم این سازمان در مرحله منطقه‌ای هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در بجنورد خبر داد.