مدیر مرکز تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

شبکه توانمندسازی کسب و کارهای خرد و خانگی در حاشیه شهر مشهد راه‌اندازی می‌شود

مدیر مرکز تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: با همکاری این مرکز و سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد، شبکه توانمندسازی کسب و کارهای خرد و خانگی در محلات هدف بازافرینی شهر مشهد راه‌اندازی شده است.

ادامه مطلب
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی در نشست با مدیران فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی مطرح کرد؛

دستگاه‌های اجرایی تمایل ندارند در مسائل اجتماعی کنار هم قرار بگیرند

مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی گفت: مؤلفه‌های حوزه اجتماعی کاملا به یکدیگر پیوسته‌اند و به همین دلیل کار در این عرصه بسیار سخت است.

ادامه مطلب
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان‌رضوی:

کسب و کار را به روستاها نبرده‌ایم

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان‌رضوی گفت: در مدل مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی خراسان رضوی به دنبال اجرای سیاست­های کلی اقتصاد مقاومتی و احیاء مسئولیت اجتماعی بنگاه­های اقتصادی پیرامون اطراف خودشان هستیم.

ادامه مطلب
معاون پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

لازمه تولید مواد غذایی سالم، استفاده از مواد اولیه سالم و تکنولوژی‌های به روز است

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: حرکت ما در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی به سمت تولید مواد غذایی سالم‌تر و با کیفیت‌تر در جامعه است.

ادامه مطلب
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:

سهم ادبیات و نویسندگی در برنامه‌های فرهنگی و پژوهشی دانشگاه‌های کشور ناچیز است

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: ضعف شدید دانشجویان در شناخت ادبیات فارسی و به ویژه نگارش فارسی کاملا مشهود است.

ادامه مطلب
مدیر مجتمع آموزشی، پزشکی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی نیشابور خبر داد:

‌راه‌اندازی بخش مولکولی در این مجتمع به منظور تست تشخیص کرونا

مدیر مجتمع آموزشی، پزشکی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی نیشابور از راه‌اندازی بخش مولکولی این مجتمع به منظور تست تشخیص کرونا(PCR) خبر داد.

توسط شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی صورت گرفت؛

معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از اخذ موافقت قطعی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی و اخذ موافقت اصولی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی در شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی خبر داد.

پرفروش‌ترین کتاب‌های فروشگاه‌های انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی در فصل پاییز

مدیر اجرایی انتشارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: کتاب‌های " همزیستی مقدمه‌ای بر هبستگی‌های زیستی"، "ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران"، "آناتومی به زبان ساده" و " "مبانی تئوری موسیقی و سرایش" پرفروش‌ترین کتاب‌های فروشگاه‌های انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی در فصل پاییز شدند.

ادامه مطلب
رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

میزبانی ۲۰۰۰ داوطلب آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در این مرکز

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از میزبانی ۲۰۰۰ داوطلب هشتمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در این مرکز خبر داد.

در نشست پژوهشگران جهاد دانشگاهی مطرح شد؛

«پژوهش»و راه ناهموار آن

ارتباط توسعه پایدار با ساختارهای علمی و پژوهشی جامعه، رابطه‌ای تنگاتنگ دارد که از خلال آن می‌توان از یافته‌های ارزشمند در جهت اهداف ملی بهره‌برداری کرد.

ادامه مطلب
دبیر شورای نظارت و ارزیابی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

حفظ و گسترش فرهنگ و روحیه جهادی از رویکردهای این شورا است

دبیر شورای نظارت و ارزیابی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: رویکرد این شورا، حفظ و گسترش فرهنگ و روحیه جهادی در نیروی انسانی سازمان است.

ادامه مطلب
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان:

طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی خراسان رضوی، سال آینده نیز ادامه دارد

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: با وجود اینکه تهیه سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد اما بنا داریم ادامه این طرح را در سال آینده داشته باشیم.

ادامه مطلب
مدیر آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی:

جای خالی یک متولی واحد برای روستا در کشور احساس می‌شود

مدیر آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه خراسان رضوی گفت: جای خالی یک متولی واحد برای روستا در کشور احساس می‌شود، زیرا وظایف روستایی متعدد و پراکنده شده و در اختیار دستگاه‌های مختلف قرار گرفته است.

ادامه مطلب
مدیر فرهنگسرا سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

دوره‌های هنری ترم زمستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به صورت حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد

مدیر فرهنگسرای سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از آغاز ثبت نام اینترنتی ترم زمستان این مجموعه از ۳۰ آذرماه لغایت ۱۲ دی ماه سال جاری خبر داد.