معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

فعالیت‌های پژوهشی اثربخش فناوران جهاددانشگاهی قادر به رفع مشکلات استان است

۰۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۶:۲۷ کد : ۷۷۱۷۰ پژوهش و فناوری
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: پژوهش‌های انجام شده در این سازمان با توجه به نیازهای صنعت تعریف و در سطح حرفه‌ای و کاربردی انجام می‌گیرد و فعالیت‌های پژوهشی این سازمان میتواند مشکلات استان را مرتفع کند.
فعالیت‌های پژوهشی اثربخش فناوران جهاددانشگاهی قادر به رفع مشکلات استان است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر مسعود گلستانی پور در حاشیه بازدید مدیران مرکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی و در نشستی مشترک با آنان تصریح کرد: جهاددانشگاهی به عنوان پلی میان دانشگاه و بخش صنعت و خدمات کشور فعالیت می‌کند.

وی به با اشاره به فراهم آمدن پتانسیل‌های مطلوب در حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی طی سال‌های اخیر، ادامه داد: اعضای هیات علمی و پژوهشگران توانمند با قابلیت مدیریت پروژه، وجود ساختار تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان (ستفا) در کنار حوزه پژوهش و فناوری جهت ارتقای سطح آمادگی فناوری به TRL های بالا، واگذاری و واسپاری یافته‌ها به بخش خصوصی با هدف تجاری سازی، ماموریت کارگزاری اجرایی سازی قانون جهش تولید دانش بنیان و ماموریت ایجاد فب لب صنایع غذایی از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست جمهوری از جمله این پتانسیل‌ها است.

به گفته معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، فعالیت‌های پژوهشی اثربخش این سازمان در عرصه‌های علوم انسانی، صنایع غذایی، پزشکی، کشاورزی و فنی و مهندسی می‌تواند بخشی از مشکلات موجود در استان را مرتفع سازد.

گلستانی‌پور تاکید کرد:  برای پروژه‌های انجام شده و جاری در حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی،  شبکه سازی مطلوبی در بین واحدهای این نهاد انجام شده است.



در ادامه این نشست، «مهندس احمد افروغی»، سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: حاصل تلاش‌های پژوهشگران این سازمان در سطوح TRL های بالا، تعداد 26 محصول فناورانه است که طبق زمانبدی مشخص، تجاری سازی خواهد شد.

تجاری سازی فناوری‌های به بلوغ رسیده جهاددانشگاهی با ایجاد شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان

وی از ارائه خدمات سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به دیگر دستگاه‌ها خبر داد و و اظهار کرد: تجاری سازی فناوری‌های به بلوغ رسیده جهاددانشگاهی با ایجاد شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان، از اهداف این سازمان است.

به گفته سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، فروش دانش فنی، اخذ رویالتی و همکاری در تولید و سهامدار شدن و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان جدید از اولویت‌های این سازمان است.

زمینه همکاری مشترک پارک علم و فناوری با جهاددانشگاهی در زمینه هوش مصنوعی

در ادامه این نشست، مسعود جمشیدیان، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بر انجام فعالیت‌های مشترک در حوزه‌های صنایع غذایی، کشاورزی، بیوتکنولوژی و سلامت با جهاددانشگاهی خراسان رضوی تاکید کرد.

وی به ساختار مشترک در حوزه صنایع خلاق با جهاددانشگاهی خراسان رضوی اشاره و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های پارک علم و فناوری در مبحث فناوری اطلاعات و همچنین ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، می‌توان در این زمینه و به ویژه در حوزه هوش مصنوعی نیز فعالیت‌های مشترکی انجام داد.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت ترویجی جهاددانشگاهی در بحث اعتبار مالیاتی برای شرکت‌های دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان تاکید و عنوان کرد: مغفول ماندن از پتانسیل‌های جهاددانشگاهی به معنای این است که از یکی از ارکان تاثیرگذار زیست بوم نوآوری و فناوری استان، کمتر استفاده شده است.


نظر شما :