نگاهی به دستاوردهای پزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۱۶ کد : ۸۳۳۸۳ پژوهش و فناوری
مشاور رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در حوزه پزشکی، با تشریح فعالیت‌های این حوزه در سال ۱۴۰۳، از راه‌اندازی بخش تشخیص و درمان ویروس پاپیلوما انسانی با همکاری بخش ژنتیک و درمانگاه داخلی به عنوان یکی از اقدامات شاخص یاد کرد.
نگاهی به دستاوردهای پزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمدجواد دهقان نیری همچنین افزود: ایجاد بخش‌های توالی‌یابی ژنتیک و PGD در مرکز ژنتیک رازی، با بهره‌گیری از حداقل امکانات موجود، از دیگر گام‌های مؤثر این سازمان در توسعه خدمات تخصصی پزشکی طی سال گذشته بوده است.

وی در ادامه به توسعه خدمات بالینی و درمانی اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی بخش درمان‌های فناورانه و تأسیس واحد گروه درمانی در مرکز روانشناسی و مشاوره جهاددانشگاهی خراسان رضوی از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در این حوزه بوده است.

دهقان نیری با اشاره به توسعه خدمات دندان‌پزشکی، اظهار کرد: ایجاد بخش لیزر در کلینیک دندان‌پزشکی مشهد و راه‌اندازی بخش ایمپلنت در کلینیک نیشابور، نمونه‌هایی از این فعالیت‌ها به شمار می‌آید.

وی عضویت مجدد بخش ژنتیک این سازمان در سازمان بهزیستی کشور را موفقیتی دیگر دانست و افزود: برگزاری همایش‌هایی همچون «طبیعت و تن»، «کاربرد لیزرهای کم‌توان در علوم پزشکی» و «تازه‌های تشخیص و درمان صرع در کودکان» نیز در زمره برنامه‌های تخصصی سال گذشته قرار داشت.

مشاور رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات بخش تشخیص طبی پرداخت و عنوان کرد: راه‌اندازی مرکز نمونه‌گیری در منزل، ارائه خدمات پذیرش اینترنتی و انجام نمونه‌گیری بدون نوبت، بهبود کیفیت آزمایشگاه‌های تابعه و کسب امتیاز شایسته در فرآیند ممیزی اداره مرجع سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از دستاوردهای قابل توجه این بخش محسوب می‌شود.

وی همچنین تهیه تقویم آموزشی، برگزاری دوره‌های تخصصی کنترل کیفی برای پرسنل، برپایی همایش کنترل کیفیت، عقد قرارداد با تمامی بیمه‌های تکمیلی، اخذ موافقت اصولی برای آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و ژنتیک در مجتمع جوان از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، و نیز دریافت مجوزهای اصولی برای مراکز آزمایشگاهی وکیل‌آباد، مفتح، نیشابور و گناباد از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی را از دیگر گام‌های مؤثر در ارتقاء سطح خدمات تشخیصی برشمرد.

دهقان نیری خرید تجهیزات پیشرفته و به‌روز برای آزمایشگاه‌های تشخیص طبی را گامی مهم در جهت افزایش دقت و کیفیت خدمات آزمایشگاهی عنوان کرد.

وی در ادامه به فعالیت‌های حوزه توسعه و هماهنگی مراکز پزشکی اشاره و بیان کرد: انعقاد قرارداد همکاری در زمینه سلول‌درمانی با بیمارستان بنت‌الهدی مشهد، راه‌اندازی بخش درمان‌های مبتنی بر سلول از جمله PRP با همکاری گروه سلول‌های بنیادی، و ارسال پروپوزال پروژه GGP برای دریافت تجهیزات تشخیص زودهنگام سرطان از دولت ژاپن، از جمله برنامه‌های پیگیری‌شده در این بخش بوده است.

 مشاور رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از جذب اعتبار ۴۶ میلیارد تومانی از مجلس شورای اسلامی برای پروژه تشخیص زودهنگام سرطان، دریافت ۱۰ درصد از اعتبار ۱۶۷ میلیارد تومانی برای پروژه درمان ناباروری در مشهد، و اخذ موافقت اصولی برای تأسیس مرکز تشخیص زودهنگام و پیشگیری از سرطان و مرکز فیزیوتراپی مجتمع رازی به عنوان سایر دستاوردهای شاخص سال ۱۴۰۳ یاد کرد.


نظر شما :