انعقاد بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال قرارداد کارفرمایی توسط مجتمع فنی‌مهندسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی / انجام طرح‌های فناورانه در سطح ملی توسط گروه پژوهشی مواد نوین این سازمان

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۶:۲۱ کد : ۸۳۳۳۵ پژوهش و فناوری
مدیر مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از تحقق برنامه‌ها و دستاوردهای کلیدی این مرکز در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این مرکز در سال گذشته موفق به خلق درآمدی بیشتر از پیش‌بینی سالانه شد و بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه‌های ریخته‌گری قطعات حساس، ماشین‌کاری و پوشش‌دهی پیشرفته منعقد گردید.
انعقاد بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال قرارداد کارفرمایی توسط مجتمع فنی‌مهندسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی / انجام طرح‌های فناورانه در سطح ملی توسط گروه پژوهشی مواد نوین این سازمان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس حسین نوروزی ضمن تشریح مهمترین اقدامات مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در سال 1403 اظهار کرد: در سال گذشته با تمرکز بر توسعه زیرساخت‌های فناورانه و همکاری گسترده با صنایع، این مرکز موفق به راه‌اندازی واحد ماشین‌کاری پیشرفته گردید و قراردادهای متعددی در زمینه ماشین‌کاری قطعات دقیق با صنایع مختلف منعقد شد.

وی با اشاره به موفقیت مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی جهاددانشگاهی در اخذ استانداردهای بین‌المللی، افزود: دریافت استاندارد ISO 9001 در حوزه سیستم مدیریت کیفیت و ISO 17025 در خدمات آزمایشگاهی مواد و متالورژی، نشان‌دهنده اهتمام ویژه ما به کیفیت و ارتقاء سطح خدمات تخصصی است.

عقد قرارداد در زمینه طراحی و تولید کانکتورهای الکتریکی مهم در مرکز خدمات فنی مهندسی جهاددانشگاهی

مدیر مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی همچنین از تحقق درآمدی فراتر از پیش‌بینی‌ سالانه خبر داد و گفت: با عمل به تعهدات و جذب قراردادهای جدید، توانستیم بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال قرارداد در حوزه‌های ریخته‌گری قطعات حساس، ماشین‌کاری و پوشش‌دهی پیشرفته منعقد نماییم.

وی افزود: همکاری و عقد قرارداد در زمینه طراحی و تولید محصولات استراتژیک کانکتورهای الکتریکی نیز یکی از گام‌های مهم مرکز خدمات فنی مهندسی جهاددانشگاهی در راستای حمایت از خودکفایی صنعتی کشور بوده است.

نوروزی تأکید کرد: این مرکز با تکیه بر دانش تخصصی، توسعه زیرساخت‌ها و تمرکز بر نیازهای ملی، در مسیر تبدیل شدن به مرکز فنی و مهندسی شناخته شده و با درآمد‌های پایدار در سال جدید حرکت خود را با جدیت ادامه می‌دهد.

انجام طرح‌های فناورانه در سطح ملی توسط گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی

در این زمینه همچنین، مدیر گروه پژوهشی مواد نوین سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از انجام پروژه‌های متعدد فناورانه، کارفرمایی، اعتبار مالیاتی و پژوهشی در سال 1403 خبر داد و افزود یکی از رسالت‌های گروه پژوهشی انجام طرح‌های فناورانه در سطح ملی است.

دکتر امیر مهدی مولوی در ادامه به انجام سه طرح فناورانه در سال گذشته اشاره کرد و افزود:  دانش فنی یکی از این طرح‌ها با نام کاتالیست پایه‌فلزی وسایل نقلیه با موفقیت تدوین گردید و در حال مذاکره جهت تجاری‌سازی این محصول هستیم.

وی با بیان این‌که مهم‌ترین وظیفه گروه، انجام پژوهش‌های کاربردی به منظور رفع نیاز صنعت است بیان کرد: در سال گذشته تنها در خصوص قانون جهش تولید دانش‌بنیان، پنج قرارداد اعتبار مالیاتی با مبلغی بالغ بر 100 میلیارد ریال با شرکت‌ها و صنایع مختلف منعقد گردید.  

 بومی‌سازی و تولید تیوب موتور گیت‌های سامانه تردد خط یک قطارشهری مشهد

وی با اشاره به انجام پروژه‌های کارفرمایی به عنوان بخش دیگری از فعالیت‌های گروه پژوهشی مواد نوین، به بومی‌سازی و تولید تیوب موتور گیت‌های سامانه AFC (سامانه تردد) خط 1 شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد برای اولین بار در کشور اشاره کرد.

مدیر گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این قطعه در تمامی گیت‌های تردد مسافر خط یک شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد استفاده می‌شود که پیش از این تامین آن ‌از خارج کشور با دشواری‌هایی همراه بوده است.

مولوی به دیگر فعالیت گروه که انجام تحقیقات توسعه‌ای و کاربردی برای مرکز خدمات تخصصی فنی مهندسی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی است اشاره کرد و افزود: یکی از مزیت‌های مجتمع فنی مهندسی جهاددانشگاهی برای صنایع مختلف، فعالیت هم راستا و هم افزای گروه پژوهشی و مرکز خدمات تخصصی در کنار یکدیگر است که علاوه بر پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و فناوری، بصورت همزمان به نیازهای تولیدی و خدماتی حوزه صنعت نیز پاسخ داده می‌شود.   


نظر شما :