یک کنشگر و پژوهشگر محیط زیست تاکید کرد؛

تلاش‌ها برای کاهش آلودگی هوا باید معطوف به کاهش ترددها شود

۱۵ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۹:۳۱ کد : ۸۰۸۸۸ پژوهش و فناوری
یک کنشگر و پژوهشگر محیط زیست با اشاره به بررسی ارتباط بین سلامت انسان‌ها و محیط زیست، گفت: نهاد‌های متولی محیط زیست نقش حیاتی در کاهش بیماری‌ها، به ویژه سرطان، دارند.
تلاش‌ها برای کاهش آلودگی هوا باید معطوف به کاهش ترددها شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، محمد درویش در  همایش یکروزه‌«طبیعت و تن» که توسط جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به تجربه دو کشور نروژ و ایالات متحده آمریکا، به مقایسه بودجه و کیفیت خدمات درمانی در این کشور‌ها پرداخت و گفت: در نروژ، با تمرکز بر پیشگیری و بهبود شرایط مدارس، نرخ ابتلا به سرطان پایین است؛ در حالی که در آمریکا باوجود پیشرفت‌های پزشکی، هزینه‌های درمانی بسیار بالاست.

این کنشگر محیط زیست در ادامه، با اشاره به مشکلات آلودگی هوا و تأثیر آن بر سلامت عمومی، خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای بهبود کیفیت هوا عمدتاً بر روی بهبود خودرو‌ها و سوخت‌ها متمرکز شده است؛ در حالی که باید به کاهش تردد و استفاده از حمل‌ونقل عمومی توجه شود.

وی همچنین به وضعیت محیط زیست در ایران و کاهش جنگل‌ها و تالاب‌ها اشاره کرد و نتیجه این موضوع را افزایش بیماری‌هایی مانند سرطان دانست.

درویش تأکید کرد: برای بهبود وضعیت سلامت و کاهش بیماری‌ها، باید به محیط زیست توجه بیشتری شود و نهاد‌های مرتبط با آن تقویت شوند.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه محیط زیست نه‌تنها هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده سلامت جامعه است. برای مقابله با بیماری‌هایی مانند سرطان، باید به‌جای استفاده از سوخت‌های فسیلی، به انرژی‌های تجدیدپذیر توجه بیشتری شود.


نظر شما :