مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور:

زنان نیمی از جامعه را می‌سازند

۰۵ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۸ کد : ۷۹۴۰۴ فرهنگی
مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امر به‌ معروف و نهی‌ازمنکر کشور گفت: درست است که زنان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند؛ اما نیم دیگر جامعه را می‌سازند و این موضوع جایگاه ویژه زن در جامعه اسلامی را نشان می‌دهد.
زنان نیمی از جامعه را می‌سازند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، «زهرا محمودی»، در نشست علمی نخبگانی که به همت مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی و با همکاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی در سالن همایش‌های زنده‌یاد کاظمی آشتیانی برگزار شد، اظهار کرد: فمینیست معتقد است در تاریخ بر زنان ظلم شده و اسمی از آنها برده نشده، اما این موضوع واقعیت ندارد و ما شاهد هستیم که در تاریخ زنان همیشه اسطوره بودند و در صف اول قرار داشته‌اند.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌هایشان به جایگاه زنان در جامعه افزود: چرا دیگران فکر می‌کنند باید برخیزند و از زنان دفاع کنند؟ ما امروز در ایران مسئله زنان را با تفکر فمینیسم نداریم و هیچگاه زن را در مقابل بسیاری از مسائل مانند مرد، مادری، مسئولیت و...قرار نمی‌دهیم. در نگاه اسلام به زن جایگاه و ارزش والایی داده شده و بر خلاف آنچه فرهنگ غرب از شخصیت زن دارد اسلام زن را بسیار باارزش برشمرده است.

 محمودی بیان کرد: امروز در «جنگ ترکیبی» قرار داریم که هسته مرکزی آن «جنگ‌شناختی» است؛ در این جنگ، روایتگری حرف اول را می‌زند و افکار عمومی به‌عنوان قدرت اصلی، هدف این جنگ است؛ همچنین در این جنگ، محتوای رسانه‌ای مهمات اصلی محسوب می‌شود.

 وی ترویج صنعت زیبایی را یکی از اجزای جنگ‌شناختی برشمرد و تأکید کرد: در جنگ کنونی دشمن صنعت زیبایی را ترویج داده و قصد دارد زن را در ظاهر، صورت‌بندی و از زن به‌عنوان ابزار استفاده کند. در این صنعت مردان استفاده‌کننده و زنان ضایع شونده هستند. در این صنعت دشمن قصد دارد زن را تباه کند.

 مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور ادامه داد: صنعت زیبایی مانند یک چرخ‌دنده عظیم در حال له کردن زنان در لابه‌لای این چرخ‌دنده‌ها بوده و این ظلم به شخصیت زن است. دشمن بالاترین مؤلفه قدرت ملی ما یعنی عفاف و حجاب را به‌عنوان فتنه جدیدی تشدید کرده و آن را هدف قرار داده است .

 محمودی بیان کرد: در جوامع اسلامی مادر بودن ارزش ویژه‌ای دارد و این مفهوم در تمام زنان چه فرزندی داشته باشند و یا تجربه مادر شدن را نچشیدند در جوهره ذاتی آنها نهادینه شده است. زنان در هر جایگاه و مسئولیت اجتماعی که قرار بگیرند؛ اما در خانه بازهم مادر هستند و با زبان کودکانه با فرزندانشان ارتباط می‌گیرند.

 مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور در ادامه سخنانش به تبدیل گفتمان به تمدن اشاره کرد و توضیح داد: تبدیل یک اندیشه به گفتمان و تبدیل گفتمان به تمدن یک حرکت بسیار عظیمی است و رهبر فرزانه این رسالت را بر دوش زنان قرار داده‌اند و فرموده‌اند زنان تمدن‌ساز هستند.

 محمودی اعلام کرد: وقتی در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که رهبر فرزانه کشور، رسالت تمدن‌سازی را بر عهده زنان قرار داده‌اند و این تمدن‌سازی بارها تشریح و تبیین شده است پس باید به جایگاه والای زن پی ببریم که تا چه اندازه ارزش دارد که چنین رسالت سنگینی را بر دوش آنان نهاده‌اند.

 وی عنوان کرد: زمانی که یک اندیشه برجسته، بزرگ و شایع می‌شود و در اجتماع می‌پیچد، تبدیل به گفتمان شده و به معنای اندیشه‌ای رایج در یک جامعه بین مردم مورد تبادل قرار می‌گیرد. مردم بر اساس این گفتمان زندگی می‌کنند و سبک جدیدی در زندگی به وجود می‌آید .


نظر شما :