رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تاکید کرد

توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی به منظور اشتغال‌زایی و ارائه خدمات به محرومان

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۵ کد : ۷۴۶۳۱ عمومی
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بر توسعه فعالیت‌های این سازمان در شهرستان‌های استان به منظور اشتغال‌زایی و ارائه خدمات به محرومان تاکید کرد.
توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی به منظور اشتغال‌زایی و ارائه خدمات به محرومان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر «حسین امینی‌مشهدی»، در نشستی مشترک با حجت الاسلام و المسلمین جواد نیک بین، نماینده مردم منطقه ترشیز در مجلس شورای اسلامی که در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد، تصریح کرد: در صورت همراهی مسئولان شهرستان و استان و همچنین کمک خیرین شهرستان، چتر خدماتی این سازمان در کاشمر توسعه خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه سازمان دانشجویان، یکی از مبادی ورودی نیرو به جهاددانشگاهی است، عنوان کرد: در صورت فراهم بودن زیرساخت‌ها، دفاتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های استان قابل توسعه است.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به رفع گلوگاه‌های فناورانه در استان توسط این نهاد اشاره و عنوان کرد: مشارکت دادن اقشار مختلف مردم برای حل مسائل واقعی جامعه از دیگر برنامه‌های توسعه این سازمان در حوزه‌های مختلف است.

امینی‌مشهدی اظهار کرد: در حوزه پزشکی تمام تلاش ما معطوف بر این بوده تا خدمات متنوع و با کیفیت تشخیصی و درمانی خود را با تعرفه مناسب به مردم ارائه کنیم تا اقشار کم برخوردار نیز امکان بهره‌مندی از خدمات پزشکی با کیفیت را داشته باشند.

وی با قدردانی از نماینگان مجلس شورای اسلامی در اختصاص ردیف بودجه برای مرکز درمان ناباروی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در بودجه سال جاری، خواستار تحقق سریعتر این بودجه  شد.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین جواد نیک بین، نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی، حضور جهاددانشگاهی در شهرستان کاشمر را یک ظرفیت و فرصت برای این شهرستان دانست و آمادگی خود را برای کمک به توسعه فعالیت‌های این نهاد در حوزه‌های آموزشی و مهارتی و پزشکی اعلام کرد.

وی به موضوع کم آبی  در بخش کشاورزی منطقه ترشیز اشاره  کرد و خواستار ورود فناوری‌های جهاددانشگاهی در موضوعات کشت جایگزین و استفاده از پساب در بخش کشاورزی این منطقه شد.

به گفته وی، از بزرگترین مزایای جهاد دانشگاهی نسبت به دیگر مراکز علمی کشور، کاربردی نمودن فعالیت‌های پژوهشی در این نهاد است.

نیک بین خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی با تکیه بر دانش جوانان و میدان دادن به آنها در زمینه‌های مختلف و اعتمادی که به جوانان دارد، می‌تواند در سطح کشور به الگویی شایسته در زمینه دانش‌بنیان تبدیل شود. 


نظر شما :