از جذب مخاطب تا تقویت اقتصاد فرهنگ؛
مروری بر دستاوردهای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، «راضیه آذرنیا»، مدیراجرایی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) در خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مهمترین ماموریت این مرکز توسعه در عرصه فنی و تخصصی و همچنین استفاده از مدل گذر شکوفایی استعدادهای نخبگانی بوده است، اظهار کرد: در سال گذشته موفق به تقویت توان اجرایی دانشجویان در اجرای طرحهای پرسشگری با تکمیل حدود 25هزار پرسشنامه و ایجاد 15 هزار نفر ساعت کار دانشجویی شدیم.
وی گسترش مخاطبان و افزایش حاشیه سود مرکز افکارسنجی دانشجویان را از جمله مهمترین هدفگذاریهای سال جاری توصیف کرد و افزود: در این رابطه به دنبال تعامل و تفاهم با سازمانهای دولتی و بخش خصوصی جهت عقد قرارداد و گذر از خودکفایی و افزایش سود هستیم و درنظر داریم بیشتر به سمت اجرای طرحهای مبتنی بر مسائل روز جهت ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مسئولین حرکت کنیم.
افقگشایی در معرفت دینی توسط مرکز فعالیتهای قرآنی جهاددانشگاهی
دکتر «علی الهیخراسانی»، مدیر مرکز فعالیتهای قرآنی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی نیز مهمترین ماموریت این مرکز را توسعه فعالیتهای دینی و ایجاد زمینه ارتباط و همکاری با مراکز تخصصی و علوم اسلامی دانست و افزود: ما در مرکز فعالیتهای قرآنی به دنبال تنوعبخشی در اجرای برنامهها و تخصصی شدن فعالیتهای مذهبی هستیم. در این رابطه افقگشایی در معرفت دینی را مهمترین وظیفه خود میدانیم.
مدیر مرکز فعالیتهای قرآنی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه ما در این مرکز ضمن طرح مباحث نوین، روزآمد و میانرشتهای موفق به راهاندازی و توسعه خانه اندیشه و گفتگوی خانواده شدهایم، بیان کرد: در راستای تحقق هدفگذاریهای مرکز فعالیتهای قرآنی مصمم به استفاده از ظرفیت دانشجویان فعال تحصیلات تکمیلی در برنامهریزی و اجرای فعالیتهایمان میباشیم.
جذب 2هزار عضو جدید در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی
«مهدی نعیمیانراد»، مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه سازمان دانشجویان در سال گذشته به دنبال افزایش دامنه نفوذ خود در دانشگاه بوده است، بیان کرد: این سازمان با اجرای طرحهای مختلف موفق شد تا حدود 2 هزار عضو جدید را در دانشگاههای محل فعالیت خود جذب کند؛ همچنین 100 عنوان برنامه در قالب 291 جلسه برنامه جمعا به مدت 643 ساعت برگزار شد که در مجموع حدود 15 هزار نفر مخاطب در این برنامهها حضور یافتند.
وی درخصوص فعالیت سازمان دانشجویان در فضای مجازی، بیان کرد: طی سال گذشته میزان فعالیتهای مجموعه در فضای مجازی نیز رشد بسیار بالایی داشت و 2340 دقیقه برنامه صوتی و تصویری در سازمان دانشجویان تولید شد که در مجموع 320 هزار مخاطب مجازی را به خود جلب کرد.
نعیمیانراد تصریح کرد: نشریه وقایع اتفاقیه سازمان دانشجویان نیز طی سال گذشته در جشنواره نشریات دانشگاه فردوسی موفق به کسب 25 مقام برتر در رشتههای مختلف و در جشنواره تیتر وزارت علوم موفق به کسب سه مقام برتر شد. همچنین رادیو آوان سازمان دانشجویان نیز در جشنواره تیتر به عنوان یکی از سه پادکست برتر دانشجویی کشور، مورد تقدیر قرار گرفت.
کیفیسازی خدمات آموزشی در فرهنگسرای جهاددانشگاهی
«علی ثابتنیا»، مدیر فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهمترین ماموریت این مرکز در سال گذشته را کیفیسازی خدمات آموزشی و رونق بخشی به فعالیتهای غیر آموزشی از جمله برنامههای نمایشگاهی و رویدادهای هنری عنوان کرد و گفت: در سال جاری نیز علاوه بر حفظ استانداردهای کیفی در آموزش مبنی بر جذب مدرسان خبره، افزایش درآمد، رقابتی کردن فرهنگسرا با سایر مجموعههای آموزشی و متعادل کردن تعرفهها (شهریه هنرجویان و حق التدریس مدرسان)، برگزاری اجراهای پژوهشی در حوزه موسیقی و تولید محصولات فرهنگی برای معاونت از جمله مهمترین برنامههای این مرکز میباشد.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگسرا طی بیش از سی سال فعالیت خود تلاش کرده تا به عنوان یک نهاد مردمی عمل کند، افزود: در این راستا در حوزه ارائه خدمات و تسهیلات به دانشجویان و بهرهگیری از توان مدرسان دانشگاه نیز غافل نبودهایم. تعامل ویژه با دانشگاهها خصوصا در حوزه خدمات نمایشگاهی، اجراهای صحنهای، نشستهای پژوهشی در حوزه هنر از اهم اقدامات ما در این رابطه بوده است.
رشد چشمگیر در میزان فروش فروشگاههای کتاب جهاددانشگاهی خراسان رضوی
«سینا سهیلیفر»، مدیر فروشگاههای کتاب جهاددانشگاهی خراسان رضوی نیز اظهار کرد: در سال گذشته ماموریت اصلی انتشارات و فروشگاههای کتاب جهاددانشگاهی توسعه زیرساختها، فرآیندهای فروش و همچنین ایجاد رشد چشمگیر در فروش و بهبود سیستم توزیع انبار پخش بوده است.
مدیر فروشگاههای کتاب جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: در سال جاری علاوه بر پیگیری اهداف سال گذشته، توسعه فیزیکی انبار پخش و فروشگاه کتاب شماره 2 در دستور کار قرار گرفته است. در صورت تحقق این هدف علاوه بر رشد اقتصادی، فضای جذاب تعاملی میان مردم و دانشگاه نیز ایجاد خواهد شد که کمک شایانی در جهت تحقق معاونت فرهنگی ایجاد خواهد کرد.
نظر شما :