همزمان با روز معلم صورت گرفت؛

تقدیر از معلم پیشکسوت قرآن توسط مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۱ کد : ۷۰۷۹۱ فرهنگی
همزمان با ۱۲ اردیبهشت از «غلامعباس سرشور خراسانی»، پیسکسوت و معلم قرآنی توسط مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی تقدیر به عمل آمد.
تقدیر از معلم پیشکسوت قرآن توسط مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، «علی الهی‌خراسانی» مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در این مراسم که در سالن همایش‌های دکتر کاظمی‌آشتیانی برگزار شد، ضمن تکریم جایگاه معلم اظهار کرد: غلامعباس سرشور خراسانی، در دهه ۷۰ و قبل از آن معلم کلاس ابتدایی بود و توانست در طرحی جالب همزمان با آموزش الفبا به دانش‌آموزان کلاس اول، خواندن قرآن را به آن‌ها آموزش دهد.

الهی خراسانی خاطرنشان کرد: به این ترتیب در اواسط سال اول دانش‌آموز کلاس اول می‌توانست قرآن را نیز بخواند و چون این طرح و ابتکار او جالب بود، وزیر آموزش و پرورش وقت به مشهد سفر کرده و در دیدار با او اجرای این طرح در سال ۱۳۷۰ را به صورت عملی آغاز می‌کند.

مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه با ملی شدن این طرح، سرشور خراسانی به آموزش و پرورش تهران می‌رود و سال‌ها در مقام معلمی زحمت کشید، تصریح کرد: او جزو نویسندگان اصلی کتاب‌های آموزش قرآن ابتدایی بود و اگرچه بازنشستگی برای او معنا ندارد، اما پس از آن به مشهد بازگشت و همچنان به آموزش قرآن و فعالیت‌های دینی می‌پردازد.

در ادامه این مراسم، «غلامعباس سرشور خراسانی»، پیسکسوت و معلم قرآنی با بیان اینکه معلمی شغل نیست، عشقی ذاتی است، بیان کرد: معلمی شغل انبیا است و به استخدام آموزش و پرورش منحصر نمی‌شود، بلکه هر کس در هر جایی دانش، مهارت و حکمتی را منتقل کند، معلم است.

این معلم قرآن با بیان اینکه جامعه باید با قرآن و عترت آشتی کند، وگرنه غلبه بر این هجمه فرهنگی از سوی دشمن بدون مسلح شدن به قرآن دشوار است، تصریح کرد: متأسفانه ما ناخواسته جامعه را از قرآن جدا کردیم، یعنی قرآن را به قرائت و حفظ محدود کردیم، این دو اگرچه لازم است، اما باید دانست تنها ۱۰ درصد جامعه دانش‌آموزی مستعد حفظ و قرائت هستند و ۹۰ درصد دانش‌آموزان فاقد صدای بسیار خوب و حافظه قوی هستند.

این پیسکسوت و معلم قرآنی به معرفی کتاب «قرائت و درک تدریجی معنای آیات قرآن کریم» پرداخت و اظهار کرد: ۷۷ هزار کلمه که حدود ۱۱ هزار کلمه بدون تکرار است و تنها با دانستن حدود ۱۰۰۰ کلمه می‌توان حدود چهار پنجم قرآن را بدون ترجمه فهمید. معجمی که در انتهای آن آمده لغات براساس الفبا آمده تا بدون دانستن ریشه، مخاطب بتواند معنای آن را پیدا کند.


نظر شما :