دکتر امینی مشهدی مطرح کرد؛
ضرورت حرکت به سمت تصمیمگیریهای دادهمحور در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حسین امینی مشهدی در نشست با همکاران معاونت پشتیبانی، روابط عمومی و حوزه ریاست ضمن تشریح نقش معاونت پشتیبانی در تحقق اهداف سازمان، اظهار کرد: تهیه دادههای پاک برای تصمیمسازی مدیران، اجرای صحیح تصمیمات مدیران سازمان و صیانت از منابع چهارگانه انسانی، مالی، مادی و اطلاعاتی سازمان سه نقش کلیدی معاونت پشتیبانی در سازمان است.
وی تاکید کرد: با توجه به تغییرات سریع محیطی اهمیت دادههای پاک در تصمیمگیری مدیران نسبت به گذشته بسیار افزایش پیدا کرده است.
به گفته امینیمشهدی، ما در جهاددانشگاهی خراسان رضوی، نیازمند بومیسازی و طراحی یک الگوی تصمیمسازی و تصمیمگیری هستیم تا با اتکا به دادههای درون و برون سازمانی بهینهترین تصمیمات را اتخاذ کنیم.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بر اهمیت نقش همکاران پشتیبانی در تهیه دادههای پاک تاکید و اظهار کرد: دادههای پاک اگر به هنگام تهیه نشوند ارزش خود را از دست میدهند، لذا در کنار اهتمام به صحت، نیازمند سرعت در تهیه دادهها در سازمان هستیم.
امینیمشهدی عنوان کرد: اگر معاونت پشتیبانی دادههای مورد نیاز مدیران در سازمان را با دو ویژگی صحت و سرعت تهیه نکند، عملا شوراها از موضوعیت خود خارج میشوند.
به گفته وی، باید سهم سلایق و علائق مدیران در تصمیمگیریهای سازمان را به حداقل برسانیم و این مهم نیازمند اهتمام جدی همه ارکان سازمان به ویژه معاونت پشتیبانی است.
وی ادامه داد: اگر دادههای پاک مبنای تصمیمات باشد و مدیران مهارت به کارگیری این دادهها در تصمیم گیریهایشان در شوراهای مختلف سازمان را داشته باشند، مرحله بعد، اجرای صحیح و سریع تصمیمات مدیران است.
وی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از تصمیمات سازمان در معاونت پشتیبانی به مرحله اجرا میرسد، تصریح کرد: توجه به استقرار یک نظام اجرایی دقیق برای تصمیمات باید مورد توجه باشد.
امینیمشهدی عنوان کرد: ارتقاء مهارت تصمیمگیری مدیران سازمان باید مد نظر معاونت پشتیبانی به عنوان متولی آموزشهای ضمن خدمت سازمان باشد.
وی با اشاره به اینکه باید روند اجرای تصمیمات سازمان رصد شود، بر استفاده از فناوریهای نوین برای رصد تصمیمات، پیشرفت کارها و پیامدهای آن با محوریت معاونت پشتیبانی تاکید کرد.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در ادامه سخنانش به صیانت از منابع چهارگانه انسانی، مالی، مادی و اطلاعاتی سازمان اشاره و بیان کرد: معاونت پشتیبانی محل تجمیع این منابع است و باید با اهتمام جدیتری نسبت به صیانت از این منابع تلاش کنیم.
امینی مشهدی گفت: باید بانک اطلاعاتی منابع انسانی به عنوان ثروت اصلی سازمان در معاونت پشتیبانی به صورت تخصصی تهیه و بروز شود تا با اتکا به اطلاعات این بانک از منابع انسانی خود صیانت کنیم.
به گفته وی، یکی از مصادیق دیگر صیانت از منابع انسانی در سازمان فراهم آوردن زمینه توانمندسازی و نگهداشت آنها است که در این زمینه انشالله تا پایان سال برنامه هایی اجرا خواهد شد..
وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی خراسان رضوی در خصوص صیانت از منابع مالی و مادی سازمان همچون ساختمانها عملکرد خوبی داشته است، افزود: یکی از مصادیق صیانت از منابع مالی و مادی بالا بردن بهره وری در سازمان است و باید این منابع با حداکثر بهرهوری مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه شناسایی منابع بیرونی (انسانی، مالی، مادی و اطلاعاتی) برای توسعه سازمان یکی از نکات کلیدی نقش معاونت پشتیبانی است، بیان کرد: این معاونت باید با رصد محیط سازمان نسبت به شناسایی و جذب منابع مورد نیاز در مسیر تحقق اهداف سازمان گام بردارد.
نظر شما :