رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

حضور در انتخابات فرایندی نقطه‌ای نیست

۱۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰ کد : ۶۹۱۵۹ فرهنگی عمومی
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: حضور در انتخابات فرایندی نقطه‌ای نیست و راهی است که باید پیموده شود.
حضور در انتخابات فرایندی نقطه‌ای نیست

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر «حسین امینی‌مشهدی» در سومین جلسه‌ای که با موضوع "تحلیل انتخابات 1402"، در سالن جلسات زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد، با تشریح فعالیت‌های انتخاباتی این سازمان در 3 ماه گذشته، اظهار کرد: در طول این مدت جهاددانشگاهی جلسات همفکری متعددی با مدیران سازمان پیرامون انتخابات برگزار کرده و اخبار انتخاباتی استان به صورت مستمر در خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا منتشر شده است.

وی با اشاره به تشکیل جلسات تحلیلی پیرامون مشارکت در انتخابات در جهاددانشگاهی خراسان رضوی، یادآور شد: همچنین هفته گذشته نشست نماینده تراز انقلاب با حضور دکتر سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با هدف تبیین شاخص‌های نماینده انقلابی برگزار شد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه حضور در انتخابات فرایندی نقطه‌ای نیست و راهی است که باید پیموده شود، تصریح کرد: اهمیت انتخابات تنها در روز جمعه خلاصه نمی‌شود و کسانی که به عنوان منتخبان مردم راهی بهارستان می‌شوند در کنار نقشی که در  قانون‌گذاری و نظارت بر آن بر عهده دارند برای مخارج بسیار کلانی که در کشور هزینه می‌شود تصمیم خواهند گرفت.

امینی‌مشهدی با تاکید بر جایگاه خطیر مجلس شورای اسلامی در حوزه تدوین قوانین در کشور، بر ضرورت راهیابی افراد توانمند و متخصص به مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: این مهم تنها از طریق تحقیق و شناخت اصلح نسبت به داوطلبان میسر می‌شود، بنابراین ضروری است تا با مطالعه کافی نسبت به عملکرد کاندیداها در انتخابات شرکت کنیم.

 

حضور گسترده مردم رمز بقای ایران در همه صحنه‌هاست

 

حجت‌الاسلام گنابادی‌نژاد، معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه، با تاکید بر ضرورت حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای اظهار کرد: اولین نکته حضور مردم در انتخابات توجه  به کار بزرگی است که امام خمینی(ره) در ابتدای انقلاب پایه‌گذاری کردند.

وی ادامه داد: وقتی انقلاب در 22 بهمن سال 1357 به پیروزی رسید، 47 روز بعد از آن با تمام مسائل بزرگ و اولویت‌هایی که در پیش روی مسوولین قرار گرفته بود، امام(ره) با یک آینده‌نگری دقیق مساله رفراندوم را برای تعیین چگونگی حکومت مطرح کردند.

گنابادی‌نژاد با اشاره به رای 98 درصدی مردم به جمهوری اسلامی در رفراندوم سال 1357 خاطرنشان کرد: بیشترین میزان مشارکت در انتخابات‌هایی که در کشور برگزار شده به 84 درصد رسیده است در حالی که در کشورهایی که مدعی لیبرال دموکراسی هستند چنین مشارکتی ثبت نشده است، آنها با این کارنامه ننگین مدعی دموکراسی شدند اما ما با چنین کارنامه درخشانی به بیان دستاوردهایمان نمی‌پردازیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: در برخی کشورهای پرآوازه غربی همچون سوئیس حکومت افرادی را که در انتخابات شرکت نمی‌کنند تحت پیگرد قانونی قرار می‌دهد در  حالی که در کشور ما مردم خودشان هیچ‌گاه در انتخابات کم نگذاشتند و با حضور درخشان‌ در عرصه مشارکت‌های سیاسی چهره ایران اسلامی در دنیا سرافراز کردند.

وی با یادآوری برخی دوره‌های انتخاباتی که با مشارکت پایین مردم برگزار شد، بیان کرد: در برخی دوره‌ها که مردم مشارکت پایین‌تری نسبت به همیشه در انتخابات داشتند باعث شد تا دشمن با ایجاد فشار در عرصه بین‌المللی ایران را در انزوا قرار داده و هزینه‌ها و خسارت‌های زیادی را به مردم تحمیل کند.

گنابادی‌نژاد با تاکید بر اینکه حضور و مشارکت گسترده مردم رمز بقای ایران در همه صحنه‌هاست، افزود: تمام پیشرفت‌های کشور مرهون حضور همیشه در صحنه مردم است، اگر ما توانستیم تحریم‌های غیرانسانی استکبار جهانی را پشت سر بگذاریم به دلیل همراهی و همدلی مردم با نظام بوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: دشمن این بار تمام توان خود را به کار گرفته است تا با تاکتیک‌ها و روش‌های مختلفی از جمله سیاه‌نمایی و ناکارآمد نشان دادن نظام به مردم القا کند که مشارکت اندکی در انتخابات صورت می‌گیرد در حالی آنها یک بار در روز راهپیمایی 22 بهمن از مردم ایران سیلی خوردند و فردا با حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رای سیلی دیگری خواهند خورد.

وی با اشاره به اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات به معنی عدم وجود نقص و اشکال در کشور نیست، بیان کرد: اشکالات و کمبودها نباید تبدیل به مانعی در مسیر رشد کشور و مردم شود، قطعا  برای اینکه مسوولان کشور در پیشگاه مردم سربلند باشند باید وضعیت سفره و معاش آنان بهبود یابد.

گنابادی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش، جهاددانشگاهی را نهادی برخواسته از انقلاب اسلامی در مسیر علم و فناوری توصیف کرد و افزود: فعالیت‌های علمی، پزشکی و فناورانه جهاددانشگاهی اقداماتی بسیار ارزشمند و با افتخار است که باید به شیوه موثری برای جامعه تبیین شود.


نظر شما :