توسط پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

«سلسله نشست‌های بحران آب و رویکرد بیوتکنولوژی صنعتی» برگزار می‌گردد

۲۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۶ کد : ۶۳۲۶۲ پژوهش و فناوری
توسط پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی «سلسله نشست‌های بحران آب و رویکرد بیوتکنولوژی صنعتی» برگزار می‌گردد.
«سلسله نشست‌های بحران آب و رویکرد بیوتکنولوژی صنعتی» برگزار می‌گردد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این نشست با محوریت صنعت آبزی پروری در روز 25 مهرماه با حضور صاحب نظران بخش‌های اجرایی و دانشگاهی برگزار در محل سالن زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی این سازمان برگزار خواهد شد.

در این نشست در خصوص وضعیت آب‌های جاری در استان، تصفیه شیمیایی و بیولوژیک پساب‌ها، نقش و اهمیت جلبک‌ها در تغذیه آبزیان، چالش‌ها و فرصت‌های شیلات کشور، وضعیت شیلات استان و امنیت غذایی آبزی پروری بحث و تبادل نظر خواهد شد.

گفتنی است که  بر اساس نظرات متخصصین این حوزه، کشور ما به ورشکستگی آبی رسیده‌است؛ چراکه مصرف آب در کشور ما بیش از موجودی منابع آبی در دسترس است و این یک موضوع واقعا نگران کننده‌ای است، به گونه‌ای که سرانه مصرف آب در ایران در حال حاضر به ازای هر یک نفر در طی روز ۲۰۰ لیتر است.