انتشارات جهاددانشگاهی خراسان رضوی دو کتاب الکترونیکی جدید منتشر کرد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در کتاب «باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی» ابتدا تعریفی از آفتکشها ارائه شده است و بهدنبال آن مطالبی از جمله باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی، روشهای تجزیه و تحلیل بقایای آفتکشها در مواد غذایی، نگرانیهای مرتبط با سلامت و محیط زیست، تجزیه آفتکشها پس از مصرف در محیط و قوانین و مقررات استفاده از آفتکشها مورد بحث قرار گرفته است.
همچنین کتاب «کشاورزی با حیات خاکی» با هدف حفاظت از حیاتی که ما را حفظ میکند به رشته تحریر درآمده و به بیان خصوصیات و سلامت خاک، روشهای بررسی موجودات خاک و شیوههای کشاورزی تهدیدکننده و حمایتکننده سلامت خاک میپردازد.
برای تهیه این دو اثر میتوانید از طریق لینکهای زیر نسبت به خرید و مطالعه نسخه الکترونیکی این کتابها اقدام کنید.
کتاب کشاورزی با حیات خاکی
کتاب باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی
نظر شما :