رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:

درصددیم در افق ۱۴۰۵ به قطب علمی و آموزشی منطقه در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شویم

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۱ کد : ۵۸۰۲۱ آموزشی
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به استفاده فناوری اطلاعات از ابزار قدرتمند هوش مصنوعی و تاثیرگذاری هوش مصنوعی در تحولات آینده زندگی بشر و محیط پیرامون اشاره کرد و گفت: سابقه ۲۵ سال فعالیت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد در آموزش عالی، فناوری اطلاعات و برند بودن در این زمینه در بین مراکز علمی کاربردی مشهد، آمادگی ورود به موضوع هوش مصنوعی را فراهم کرده است و اقدامات لازم جهت اخذ مجوز اندیشکده هوش مصنوعی در حال انجام است.
درصددیم در افق ۱۴۰۵ به قطب علمی و آموزشی منطقه در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شویم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی در مراسم اختتامیه رویداد شتاب هوش مصنوعی و فرصت‌های بازار به دستور کار اندیشکده هوش مصنوعی از جمله برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های  آموزشی و پژوهشی تخصصی در زمینه هوش مصنوعی، تدوین دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و مقطع‌دار و برگزاری رویدادهای نوآوری در زمینه هوش مصنوعی، دعوت از صاحبنظران و… اشاره کرد و گفت: هدف این است که در افق ۱۴۰۵ به قطب علمی و آموزشی منطقه در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شویم و مرجع هوش مصنوعی در بین مراکز علمی و دانشگاهی باشیم.

وی تاکید کرد: کلیه ایده‌هایی که از نگاه داوران امکان ورود به فضای کسب و کار داشته باشند، پس از مشاوره و منتورینگ به شورای پذیرش و سرمایه‌گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی هدایت خواهند شد.

افروغی عنوان کرد: انتخاب ۳ ایده از میان ۲۰ ایده ارائه شده به معنی رد دیگر طرح‌ها نیست و کلیه ایده‌هایی که از نگاه داوران امکان ورود به فضای کسب و کار داشته باشند، پس از مشاوره و منتورینگ به شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی هدایت خواهند شد.

وی افزود: خرسندیم که ۴۲ ایده و طرح کسب و کار به دبیرخانه رویداد رسید که ۲۰ ایده از بین آنها در رویداد هوش مصنوعی و فرصت‌های بازار وارد فرآیند داوری و ارزیابی گردید.

گفتنی است که در پایان این رویداد، صاحبان ۳ طرح و ایده در مقام های اول، دوم و سوم در آیین اختتامیه برگزیده شدند.

 دانشجو پریسا محمدزاده با عنوان ایده «تشخیص دیابت به صورت غیر تهاجمی» با کسب مقام اول ، معصومه سرحدی با عنوان ایده «چوب لباسی» با کسب مقام دوم  و دانشجویان مجتبی سلطانی فر و رضا موحدی نسب با عنوان ایده «سهولت درمان» با کسب مقام سوم از نظر هیات داوران به عنوان سه ایده منتخب رویداد شتاب هوش مصنوعی و فرصت های بازار انتخاب شدند.


نظر شما :