/۱۴۰۱ به روایت مدیران سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی /

رئیس پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی:

شبکه برنامه اصلی پژوهشکده، ایجاد قطب گردشگری در جهاددانشگاهی است
۱۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۶ کد : ۵۵۵۳۵ پژوهش و فناوری
رئیس پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی گفت: امیدواریم بتوانیم در راستای شبکه برنامه‌های تعریف شده به شبکه برنامه اصلی پژوهشکده که ایجاد قطب گردشگری در جهاددانشگاهی است، برسیم.
رئیس پژوهشکده گردشگری  جهاددانشگاهی:

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، علیرضا حاتمی با اشاره به ابلاغ مصوبه شبکه برنامه‌های گروه‌ها از دفتر مرکزی اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در راستای شبکه برنامه‌های تعریف شده به شبکه برنامه اصلی پژوهشکده که ایجاد قطب گردشگری در جهاددانشگاهی است، برسیم.

وی افزود: علاوه بر جلسات انفرادی، حدود 30 جلسه شورای مدیران، همچنین 4 جلسه با حضور همکاران، جلساتی با گروه‌های مختلف پژوهشکده برگزار شده‌ که حاصل آن انسجام بخشی پژوهشکده است و موجب شده طرح‌هایی که به ما واگذار شده، به نحو احسن انجام شود.

به گفته وی، از جمله این طرح‌های کلان کارفرمایی، برنامه مطالعات آمایش استان خراسان رضوی است که تلاش بسیار همکاران ما در پژوهشکده و نیز همکاری اساتید دانشگاه‌های مختلف صورت پذیرفت و این طرح بزرگ، آینده استان را به تصویر می‌کشد.

وی افزود: تهیه و تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستایی طرح دیگری بود که با مسئولیت اداره اشتغال جهاددانشگاهی و همکاری پژوهشگران پژوهشکده در گروه‌های مختلف انجام شد. اگر بخواهیم در این طرح به چند شاخص اشاره کنیم، در 4 فاز همکاران و پژوهشگران به صورت حضوری به بیش از 1700 روستا رفته‌اند و مطالعات و سند روستا را آماده کردند و در سال 1401 سند شهرستانی آن آماده و به کارفرما اعلام شد.

حاتمی بیان کرد: طرح «ارزش‌ها و نگرش‌ها و رفتارشناسی گردشگری در ایران» به مدیریت گروه جامعه‌شناسی گردشگری آغاز و اختتام آن به دفتر مرکزی اعلام شد. در این طرح نشان داده‌ می‌شود که گردشگران ما در سطح کشور چه رفتارهایی دارند و از چه مسیرهایی به چه محل‌هایی و با چه وسایلی سفر کرده‌اند و به برنامه‌ریزان نشان می‌دهد که تعداد قابل توجهی از مسافران و گردشگران با اتوبوس و وسایل نقلیه شخصی سفر می‌کنند، بنابراین ضروری است زیرساخت‌های لازم فراهم شود. همچنین اطلاعاتی که در مورد جاذبه‌های گردشگردی ارائه می‌شود. در واقع این طرح یکی از مهم‌ترین طرح‌ها برای مسئولان برنامه‌ریزی می‌تواند باشد.

رئیس پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه تعاملات فرا سازمانی مورد توجه مدیران پژوهشکده بوده است، ادامه داد: برگزاری سمینار نوروزی در فروردین 1401، نشست تخصصی زیارت و گردشگری شهر مشهد، بازدیدهای مسئولان از پژوهشکده از آن جمله است. ارسال 75 طرح پیشنهادی و کاربرگ و 20 عنوان پژوهشی به سازمان‌های مختلف داشته‌ایم.

وی در خصوص اقدامات اجرایی پژوهشکده در سال 1401، بیان کرد: اخذ موافقت قطعی از وزارت علوم، تبدیل دوفصلنامه پژوهشی به فصلنامه، همچنین ارتقای آن از رتبه "ج به ب" در شاخص‌های وازرت علوم، گرفتن اختتام برای  5 طرح دفتر مرکزی و پیگیری موافقت قطعی گروه پژوهشی توسعه پایدار شهری منطقه‌ای از آن جمله است.


نظر شما :