عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

جهاد دانشگاهی مطابق با برنامه‌های کشور وظایف ذاتی خود را تغییر داد

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۸ کد : ۵۳۰۷۵ عمومی
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: جهاد دانشگاهی مطابق با برنامه‌های کشور وظایف ذاتی خود را تغییر داد.
جهاد دانشگاهی مطابق با برنامه‌های کشور وظایف ذاتی خود را تغییر داد

عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی در نشست مشترک اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با مجموعه جهاددانشگاهی خراسان رضوی در توصیف فعالیت‌های جهاددانشگاهی، بیان کرد: در ابتدای شکل‌گیری این سازمان تمرکز فعالیت روی برنامه‌های فرهنگی بود، اما با گذشت سال‌ها از ارائه خدمات جهاددانشگاهی به جامعه و با توجه به برنامه محور بودن کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب، جهاددانشگاهی نیز مطابق این برنامه‌ها وظایف ذاتی خود را تغییر داد و وظایف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را در کارنامه کاری خود قرار داد.

جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی با هویت اسلامی است

حسین‌علی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در بخش دیگری از این نشست اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی با هویت اسلامی است و از منابع انسانی متعهد، کارآمد و موثر در کشور برخوردار است. همچنین این سازمان پیشگام در توسعه علم، فناوری و فرهنگ با تعامل سازنده در عرصه ملی و بین المللی فعالیت دارد.

وی افزود: تولید دانش بومی، متعهّد بودن، داشتن روحیه جهادی و ساده زیستی از جمله شاخصه‌هایی است که این نهاد دانشگاهی و انقلابی را در مقایسه با سایر نهادهای فرهنگی متمایز می‌سازد.

جهاد دانشگاهی در مسئله فرزندآوری گام بردارد

 همایون سامه‌یح نجف‌آبادی عضو دیگر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این نشست گفت: بهتر است جهاددانشگاهی با علم و دانشی که در اختیار دارد در مسئله فرزندآوری گام بردارد.

وی اظهار کرد : سال ۹۱ مقام معظم رهبری به صورت علنی به اشتباه طرح کنترل جمعیت در دهه ۷۰ اشاره و از آن تاریخ به بعد بیش از ۵۰ بار به مساله فرزندآوری تاکید کرده‌اند در همین زمینه بهتر است جهاددانشگاهی با علم و دانشی که در اختیار دارد گام بردارد.

جهاددانشگاهی می‌تواند با تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان به توسعه کشور کمک کند

 رضا آریان‌پور، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در بخش دیگری از این نشست  مطرح کرد: در برهه کنونی که دشمنان به دنبال تضعیف ایران هستند، جهاددانشگاهی می‌تواند با تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان به توسعه کشور کمک کند. شناسایی، ایجاد و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان یکی از سیاست‌گذاری‌های مهم محسوب می‌شود، این نوع از شرکت‌ها با استفاده از دانش خود می‌توانند با تولید محصول جدید و افزایش کیفیت محصول فعلی ارزش افزوده فراوانی ایجاد کنند.

در این نشست مشترک هر یک از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درخصوص موضوعات تخصصی در حوزه بهداشت و درمان و نقش جهاددانشگاهی در تقویت این حوزه به نقد و بررسی پرداختند.


نظر شما :