مدیر مراکز پزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:
مردم نسبت به درمان بیماریهای دهان و دندان خود به موقع مراجعه نمیکنند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سیدخسرو شمسیان با بیان این مطلب افزود: در اغلب کشورهای دنیا و به ویژه کشورهای پیشرفته درمان های دندانپزشکی تحت پوشش بیمه قرار دارند و علاوه بر آن مردم موظف هستند تا سالی 2 بار توسط دندانپزشک ویزیت شوند.
وی با اشاره به اینکه تحت پوشش قرار دادن درمان دندانپزشکی توسط بیمه باعث خواهد شد تا رابطه مالی بین بیمار و دندانپزشک ایجاد نگردد، ادامه داد: با ویزیتهای سالانه مردم توسط دندانپزشک، مشکلات دندانی در ابتدای بیماری تشخیص داده خواهد شد.
وی یادآور شد: در کشور ما بیمههای تکمیلی تا حد بسیار کمی هزینههای درمان دندانپزشکی را تحت پوشش قرار میدهند اما بیمههای همگانی هزینههای درمان دندانپزشکی را تحت پوشش قرار نمیدهند، البته بیمه تامین اجتماعی در کلینیکهای خود درمانهای سطحی همچون کشیدن و جرمگیری را تحت پوشش قرار دارد.
به گفته مدیر مراکز پزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به دلیل عدم ویزیتهای سالانه، یکی از مشکلات دندانپزشکی این است که بیماران با پوسیدگیهای بسیار پیشرفته به دندانپزشکان مراجعه میکنند.
وی به هزینه 3 برابری ترمیم دندان به علت پوسیدگی پیشرفته نسبت به مراحل ابتدایی درمان اشاره و تصریح کرد: زمانی که پوسیدگی دندان در مرحله ابتدایی تشخیص داده نشود، درمان دندان از مرحله ترمیم ساده به مراحلی همچون عصب کشی می رسد و این موضوع باعث درد و رنج بیشتر بیمار خواهد شد.
دکتر شمسیان بر رعایت بهداشت دهان و دندان تاکید و اظهار کرد: هرگونه بیماری مربوط به دهان و دندان مشکلات گوارشی را به همراه خواهد داشت.
وی گفت: عدم جویدن کامل غذا و بلعیدن مواد غذایی به علت پوسیدگی و درد دندان منجر به ناراحتیهای سیستم گوارش از جمله ناراحتیهای معده خواهد شد.
مدیر مراکز پزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به تاثیر تحریمها بر روی مواد اولیه مورد استفاده دندانپزشکی اشاره و عنوان کرد: با این وجود و به دلیل تعهدی که دندانپزشکان دادهاند، همواره دندانپزشکان سعی میکنند برای بیمار از مواد اولیه با کیفیت دندانپزشکی استفاده کنند.
وی به افزایش 1000 درصدی قیمت مواد اولیه دندانپزشکی نسبت به دو سال گذشته اشاره کرد و گفت: حذف ارز نیمایی منجر به افزایش قیمت مواد مصرفی دندانپزشکی خواهد شد و این موضوع بر روی تعرفههای دندانپزشکی تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: برخی از مواد مصرفی دندانپزشکی که به صورت روتین در دندانپزشکی ها استفاده میشوند همچون آمالگام در مقایسه با نمونههای خارجی از تولید داخل استفاده می شوند اما در خصوص ایمپلنتها، دندانپزشکان ترجیح می دهند که از نمونه های خارجی استفاده کنند.
مدیر مراکز پزشکی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به ارائه خدمات به 12 هزار بیمار توسط کلینیک تخصصی دندانپزشکی این سازمان اشاره و عنوان کرد: کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی دارای بخشهای فعال معالجه ریشه دندان، ترمیم زیبایی، ارتودنسی، اطفال، حراحی فک و صورت، جراحی لثه، لیزر،پروتز، تروما، ایمپلنت، بیماریهای دهان و دندان و رادیولوژی است.
دکتر شمسیان از راهاندازی اینترنتی نوبتدهی بخش معاینه کلینیک تخصصی دندانپزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد و خاطرنشان کرد: تمام خدمات دندانپزشکی به بیماران در این کلینیک ارائه میشود.
نظر شما :