رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نشست با رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مطرح نمود:

آمادگی داریم تا در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی استان نقش ایفا نماییم

۰۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۰ کد : ۴۱۸۳۰ آموزشی
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: اگر بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده به بحث آموزش‌های مهارتی در کشور توجه جدی‌تری می‌شد شاهد بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی نمی‌بودیم.
آمادگی داریم تا در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی استان نقش ایفا نماییم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری در نشست مشترک با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با بیان این مطلب به طرح‌های انجام شده سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در خصوص اشتغال اشاره و تصریح کرد: با توجه به این طرح‌ها، آمادگی داریم تا در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی استان نقش ایفا نماییم علاوه بر این نیز آمادگی داریم تا در خصوص فناوری‌های توسعه یافته به این مرکز کمک کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید نظام آموزش عالی کشور از مدرک‌گرایی فاصله و به سمت آموزش‌های مهارت محور برود، ادامه داد: فعالیت سه پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی، بیوتکنولوژی صنعتی، گردشگری، مراکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی و گردشگری در جهاددانشگاهی خراسان رضوی می‌تواند پشتیبان رشته‌های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد باشد.

به گفته رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، ترکیب نسبت استاد به دانشجو در نظام آموزش عالی نیز مغفول مانده و این در حالی است که در هدایت شغلی، ارتباط بین استاد و دانشجو ضروری است.

دکتر بیدخوری ماموریت گرا کردن مراکز علمی کاربردی را اشتباه دانست و خاطرنشان کرد: یکی از دلایل کاهش علاقه به تحصیلات دانشگاهی در طی سال‌های گذشته، عملکرد ضعیف دانشگاه‌ها بوده است.

تحول‌گرایی و نوآوری مبنای مشترک فعالیت‌های جهاددانشگاهی با دانشگاه جامع علمی کاربردی است


 

در ادامه دکتر مرتضی تشکری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، گفت: تحول‌گرایی و نوآوری مبنای مشترک فعالیت‌های جهاددانشگاهی با دانشگاه جامع علمی کاربردی است و با این ساختار فضای کاری مشترک هم می‌تواند شکل بگیرد.

وی با اشاره به اینکه نظام آموزشی در علمی کاربردی ساختاری چابک دارد، ادامه داد: در طی 25 سال گذشته بالغ بر 2000 رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی تدوین و بازنگری شده است و در حال حاضر نیز 800 رشته فعال در این دانشگاه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم به عرصه آموزش‌های خدمات سلامت ورود پیدا کنیم، عنوان کرد: جهاددانشگاهی در این عرصه می‌تواند ورود پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه آموزش های خدمات سلامت به نظام سلامت کشور کمک شایانی نماید، تصریح کرد: وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بنا به دلایلی به این نوع آموزش‌ها ورود پیدا نمی‌کنند و می‌توان گفت مشاغل حوزه خدمات سلامت بدون متولی است.


نظر شما :