با همکاری خیرین شهرستان نیشابور صورت میگیرد؛
راهاندازی مشارکتی مرکز تشخیص مولکولی جهاددانشگاهی در نیشابور

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دکتر ظهیر مظلومی نژاد با بیان این مطلب افزود: انجام کار خیر علاوه بر آنکه منجر به آثار مثبت روحی در خود فرد میشود، منتهی به ارتباط خوب این فرد با خداوند متعال نیز می شود.
وی با تاکید بر اینکه کار خیر برای انسان، آرامش روحی به ارمغان می آورد، ادامه داد: زمانی یک کار خیر را خودمان انجام میدهیم و زمانی دیگری هم هست که تواناییهای دیگری داریم و زمینه کار خیر را برای کسانی آماده میکنیم که میخواهند وارد این حوزه شوند.
وی با اشاره به اینکه یک کار خیر دارای دو بخش "بانی و ساعی" است که هر یک بدون دیگری نمیتواند کار خیر را کامل انجام دهد، تصریح کرد: در کار خیر "ساعی" کسی است که ارتباطات خیرین را با دیگران ایجاد و تسهیل میکند و بانی هم کسی است که خود هزینه کار را تامین کرده و مبالغ را تقبل می کند.
ایشان خود را خیّر ساز معرفی کرد و در ادامه یادآور شد: شهر نیشابور از جمله شهرهایی در ایران بوده که نظامیههای معروفی داشته است، به عنوان مثال در زمان سلجوقیان و در قرن چهارم و پنجم مدارس عالیه مهمی در این شهر وجود داشته که مشهور بودهاند.
دکتر مظلومینژاد با بیان اینکه وجود این نظامیهها، قرنها در ذهن مردم نیشابور مانده است، عنوان کرد: با توجه به این موضوع عمده فعالیت خیرین در شهرستان نیشابور مربوط به مدرسه سازی بوده است به طوری که در قبل از انقلاب اسلامی بیشترین مدارس خیّرساز به نسبت جمعیت در این شهرستان بوده است و بعد از انقلاب نیز چندین برابر شده است.
معتمد خیرین شهرستان نیشابور عنوان کرد: با توجه به ساخت مدرسه در نیشابور توسط خیرین، موضوع سلامت از دید مشارکت اجتماع خیلی مورد توجه واقع نشده بود که در طی 5 سال گذشته با همکاری بزرگان توانستیم با فرهنگ سازی صحیح ذهن مردم و همچنین خیرین را به سوی نیازهای اساسی سلامت سوق دهیم و نیازهای مردم شهرستان نیشابور را در بخش سلامت شناسایی نموده ایم.
وی در ادامه یادآور شد: کسانی که توانایی مالی دارند ولی وارد کار خیر نشدهاند به قدر کافی از هوششان استفاده نکردهاند چرا که غیر ممکن است فردی سال ها توانایی مالی خود را حفظ کرده باشد ولی آدم باهوشی نباشد.
دکتر مظلومینژاد عنوان کرد: آدمهای باهوش و مهربان از خود باقیات و صالحات بجا می گذراند و در قبال این حس خوب ، توفیق بیشتر در کارشان ایجاد میشود.
به گفته وی، افرادی که توانایی مالی دارند در صورت انجام فقط یک کار خیر، کارهای خیر دیگری را انجام می دهند چرا که انجام کار خیر یک اعتیاد مثبت به دنبال می آورد و افراد را به انجام کارهای نیکوکارانه بیشتری وادار می کند.
وی خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از کارهای خیلی خوب خیرین در حوزه سلامت نیشابور، راهاندازی مشارکتی مرکز تشخیص مولکولی جهاددانشگاهی در این شهر است و امیدواریم بتوانیم در آیندهای نه چندان دور توسط خیرین این شهرستان، کارهای بیشتری مثل کلینیک دندانپزشکی را در جهاد دانشگاهی نیشابور راه اندازی کنیم.
وی ضمن تشکر از تقبل زحمت توسط خیرین ارجمند و همکاری درخشان مسئولین استانی جهاد دانشگاهی و شهرستان نیشابور با اشاره به اینکه در مجع خیرین مدرسه ساز ، کتابخانه ساز و بنیاد خیرین دانشگاه نیشابور فعالیت می کند، افزود: بازرسی مجمع خیرین مدرسه ساز استان از دیگر فعالیت هایی است که افتخار خدمت به آن نصیب من شده است.
نظر شما :