در راستای تشکیل «مدارس فرهنگ و هنر» صورت می‌گیرد؛

برگزاری «مدرسه فلسفه و الهیات» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۲۶ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۰۲۶۷ فرهنگی
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری «مدرسه فلسفه و الهیات» در راستای تشکیل «مدارس فرهنگ و هنر» توسط این سازمان خبر داد.
برگزاری «مدرسه فلسفه و الهیات» توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهدی نعیمیان‌راد با بیان این مطلب افزود: مدارس فرهنگ و هنر با استفاده از اساتید مجرب و تکیه بر فعالیت‌های کارگاهی و عملی به دنبال ارایه سرفصل‌های تخصصی مشخص شده به دانشجویان در عرصه‌های واقعی و شبه‌واقعی خواهد بود.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده به‌علت بیماری کرونا و بازگشت محدودیت‌های مرتبط، پیوست‌های مجازی برای این مدارس اجرایی خواهد شد تا علاقه‌مندان بتوانند از بستر مجازی در این دوره‌ها حضور پیدا کنند. همچنین درصورت مرتفع شدن محدودیت‌های ایجاد شده بر اثر کرونا برگزاری این دوره‌ها طبق برنامه‌ریزی اولیه به صورت جلسات و کارگاه‌های حضوری خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مدرسه فلسفه و الهیات پیرامون بحث اصول اعتقادی و جهان‌بینی و بهره‌گیری از دلایل عقلی است، ادامه داد: در دنیایی که تمام اصول اعتقادی در منصه فراموشی سپرده شده است و فردیت و توجه به دنیای مادی همه را از هستی خود به دور کرده است آن چیزی که عدم وجود آن بیش از پیش احساس می‌شود، وجود ابعاد معنوی در روح انسان است.

نعیمیان‌راد تصریح کرد: در این راستا علم کلام به عنوان علمی جامع که پیرامون اصول اعتقادی، جهان‌بینی و دلایل عقلی تعریف می‌شود؛ می‌تواند به انسان برای حل مسائل اعتقادی، تشخیص سره و ناسره‌های اعتقادی، دفاع از اندیشه‌های عقلانی و دینی، رفع ابهام‌هایی که نسل جوان با آن رو به رو است، کمک کند.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: مدرسه فلسفه و الهیات با توجه به این نیاز مبرم جامعه و جوانان برآن شد تا جلساتی با حضور اساتید  متخصص در این زمینه برگزار کند تا بستری برای اشنایی دانشجویان با این علم فراهم آید . 

به گفته وی، کارگاه دینداری در دنیای جدید در 8 جلسه با عناوینی همچون دین‌داری و توسعه یا تحدید مناسک، دین‌داری و چالش محیط‌زیست، دین‌داری و مسئله زنان، دین‌داری و چالش اخلاق و حقوق، دین‌داری و امر جنسی، دین‌داری، معنویت و فیزیکالیزم، روان‌شناسی دین‌داری و لذت و دین‌داری و امر سیاسی برگزار خواهد شد.

 وی با اشاره به اینکه شروع جلسات از تاریخ 8 مردادماه 1399 می‌باشد و مدت زمان هر جلسه 3 ساعت بوده و کارگاه‌ها از ساعت 9 الی 12 در روزهای چهارشنبه در دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: هزینه در نظر گرفته شده برای شرکت در این مدرسه مبلغ 50.000 تومان  برای دانشجویان و مبلغ 100.000 تومان برای سایر علاقه‌مندان خواهد بود.

 


نظر شما :