مدیرگروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

گرایش مردم از مصرف مواد خام به محصولات فرآوری شده، فرصتی برای صنایع غذایی ایجاد کرده است

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۷ کد : ۱۷۳۹۱ پژوهش و فناوری
مدیرگروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: در شرایط کرونا ممکن است مردم به سمت غذاهای کنسرو شده، آماده و منجمد پیش بروند و نتوانند هر ماده اولیه‌ای را خرید کنند، بنابراین اگر این شرایط ادامه پیدا کند، در درازمدت سرمایه‌گذاری توجیه‌پذیر خواهد بود و برای صنایع غذایی فرصت تلقی می‌شود.
گرایش مردم از مصرف مواد خام به محصولات فرآوری شده، فرصتی برای صنایع غذایی ایجاد کرده است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس غلامعلی گلی‌موحد، در خصوص تاثیر کرونا بر فعالیت‌های پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی این سازمان، اظهار کرد: برخی مشکلات عمومی ناشی از کرونا که در سایر مشاغل نیز وجود دارد و گریبان‎گیر همه آحاد جامعه شده، برای ما نیز به وجود آمده است.

وی افزود: رفت و آمد، امکان حضور در محل کار، ملاحظات در استفاده از وسایل بهداشتی، هزینه‌های تهیه مواد بهداشتی، ژل ضد عفونی‌کننده، دامنگیر همه بوده و برای ما نیز مشکلاتی را ایجاد کرده است.

گلی موحد بیان کرد: ما یک واحد تولیدی مستقر در دانشگاه داریم که تامین نیروی انسانی برای این واحد دچار مشکل شده، شرایط کاری نیز قبلا راحت‌تر بود، اما اکنون باید ملاحظات زیادی داشته باشیم. برخی محصولات مانند اسنک‌ها را نیز نمی‌توانیم تولید کنیم، زیرا بعد از خرید حرارت نمی‌بینید و ممکن است مصرف‌کننده را دچار مشکل کند، ضمن اینکه خرید این محصولات توسط مردم نیز کم شده است.

مدیرگروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه برخی محصولات مانند آبلیمو که برای کرونا و سیستم ایمنی مفید بوده، مشتری بیشتری پیدا کرده است، عنوان کرد: با این وجود در حال حاضر انبارهای ما پُر است و فروش بسیاری از محصولات غذایی چندان زیاد نیست که بتواند فرصت خوبی ایجاد کند.


نظر شما :