چاپ سوم کتاب «پرورش و اصلاح قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید» منتشر شد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۸ کد : ۵۶۳۰۴ فرهنگی
چاپ سوم کتاب «پرورش و اصلاح قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید» منتشر شد.
چاپ سوم کتاب «پرورش و اصلاح قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید» منتشر شد

 به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، کتاب «پرورش و اصلاح قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید» نوشته محمد فارسی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی و حمیدرضا پوریان فر، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی است که انتشارات جهاد دانشگاهی خراسان رضوی آن را در ۲۷۵ صفحه با قطع وزیری منتشر کرده بار دیگر تجدید چاپ شد و به چاپ سوم رسید.

در توضیحات این اثر با اشاره به اینکه قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید مهم‌ترین قارچ خوراکی تجاری در دنیا بوده و بیش از ۸۵ درصد تولیدات در ایران را به خود اختصاص داده، می‌خوانیم: این کتاب مراحل مختلف پرورش و اصلاح این قارچ را به صورت عملی توضیح می‌دهد و اولین کتابی است که در زمینه ژنتیک و اصلاح آن در ایران به رشته تحریر درآمده است.

مطالب این کتاب حاصل نتایج تحقیقات علمی و تجارب علمی ۱۵ ساله مولفان آن و همچنین یافته‌های حاصل از جست‌وجو در صدها منبع علمی و مکاتبه شخصی با چندین نفر از متخصصان تولید و اصلاح قارچ در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر است.

این کتاب جنبه‌های مختلف تولید قارچ را دربردارد و به سئوالات مختلف تولیدکنندگان قارچ دکمه‌ای و علاقه‌مندان به پرورش و اصلاح آن پاسخ می‌دهد.


نظر شما :