رئیس پژوهشکده علوم و مواد غذایی جهاددانشگاهی:
غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار بسیار حایز اهمیت است
در افتتاحیه این رویداد رئیس پژوهشکده علوم و مواد غذایی جهاددانشگاهی در موضوع "اهمیت سرمایه گذاری در حوزه محصولات غذایی و مکملهای ورزشی" سخنرانی کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر فرشته حسینی، به تشریح دستاوردهای دانش بنیانی این نهاد در حوزه غذا و مکملهای ورزشی پرداخت و گفت: غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار بسیار حایز اهمیت است، تغذیه مناسب ورزشی باعث می شود که ورزشکار نتیجه بهتری در میادین ورزشی ملی و بین المللی داشته باشد.
وی اظهار کرد: محصولات غذایی ورزشکاران به یک صنعت پرسود در دنیا تبدیل شده است که شامل غذاهای فراسودمند، غذاهای غنی شده ، مکملهای غذایی – ورزشی و نوشیدنی های ورزشی میشود . وی اعلام کرد که پژوهشکده در زمینه توسعه دانش فنی و محصولات دانش بنیان غذایی – ورزشی دستاوردهای متعددی دارد و خود را موظف می داند چرخه فناوری این محصولات را با مشارکت بخش خصوصی کامل کند
نظر شما :