رئیس پژوهشکده علوم و مواد غذایی جهاددانشگاهی:

غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار بسیار حایز اهمیت است

۰۸ آذر ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۷ کد : ۷۸۳۷۰ پژوهش و فناوری
جشنواره ملی جذب سرمایه در صنعت ورزش (جسور) با حضور جمعی از سرمایه‌گذاران، سرمایه‌پذیران، کارآفرینان، شرکت‌های فناور و دانش بنیان و... به همت انجمن صنعت ورزش استان، دانشگاه فردوسی مشهد،جهاداننشگاهی خراسان رضوی و با همکاری اتاق بازرگانی خراسان رضوی و جمعی از دستگاه‌های متولی، از ۷ ام تا ۹ ام آذرماه در محل اتاق بازرگانی خراسان رضوی در حال برگزاری است.
غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار بسیار حایز اهمیت است

در افتتاحیه این رویداد رئیس پژوهشکده علوم و مواد غذایی جهاددانشگاهی در موضوع "اهمیت سرمایه گذاری در حوزه محصولات غذایی و مکمل‌های ورزشی"  سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،  دکتر فرشته حسینی، به تشریح دستاوردهای دانش بنیانی این نهاد در حوزه غذا و مکمل‌های ورزشی پرداخت و گفت: غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار بسیار حایز اهمیت است، تغذیه مناسب ورزشی باعث می شود که ورزشکار نتیجه بهتری در میادین ورزشی ملی و بین المللی داشته باشد.

وی اظهار کرد: محصولات غذایی ورزشکاران به یک صنعت پرسود در دنیا تبدیل شده است که شامل غذاهای فراسودمند، غذاهای غنی شده ، مکمل‌های غذایی – ورزشی و نوشیدنی های ورزشی می‌شود . وی اعلام کرد که پژوهشکده در  زمینه توسعه دانش فنی و محصولات دانش بنیان غذایی – ورزشی  دستاوردهای متعددی دارد و خود را موظف می داند   چرخه فناوری این محصولات را با مشارکت بخش خصوصی کامل کند


نظر شما :