کسب رتبه اول گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی از کسب رتبه اول این گروه در بین گروههای پژوهشی دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی در سال ۱۴۰۲، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید مجید هاشمی تصریح کرد: این ارزیابی شامل 12 گروه پژوهشی از واحدها و پژوهشکدههای مختلف جهاد دانشگاهی بود.
به گفته وی، فعالیتهای متنوع این گروه، از جمله انجام پروژههای کارفرمایی، عقد قراردادهای مشارکت در تولید و انتقال دانش فنی، چاپ مقالات علمی، مشارکت در همایشهای تخصصی و علمی، کسب رتبه و جوایز علمی، و ارائه خدمات تخصصی، نقش بسزایی در دستیابی به این موفقیت ایفا کرده است.
نظر شما :