کسب رتبه اول گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

۰۶ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۰ کد : ۷۸۲۸۶ پژوهش و فناوری
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی از کسب رتبه اول این گروه در بین گروه‌های پژوهشی دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی در سال ۱۴۰۲، خبر داد.
کسب رتبه اول گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید مجید هاشمی تصریح کرد: این ارزیابی شامل 12 گروه پژوهشی از واحدها و پژوهشکده‌های مختلف جهاد دانشگاهی بود.

به گفته وی، فعالیت‌های متنوع این گروه، از جمله انجام پروژه‌های کارفرمایی، عقد قراردادهای مشارکت در تولید و انتقال دانش فنی، چاپ مقالات علمی، مشارکت در همایش‌های تخصصی و علمی، کسب رتبه و جوایز علمی، و ارائه خدمات تخصصی، نقش بسزایی در دستیابی به این موفقیت ایفا کرده است.


نظر شما :