رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی مطرح کرد؛

طراحی مسیر حوزه فرهنگی سازمان منطبق با تغییر و تحولات جامعه

۱۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۸ کد : ۷۶۱۵۴ تاپ اخبار فرهنگی
رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: مسیر جدیدی که برای معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در سال جاری طراحی شده مسیری منطبق با تغییر و تحولات جامعه و نقش‌آفرینی هرچه بیشتر دانشجویان در نوآوری و صنایع نرم در حوزه فرهنگ و هنر و تقویت اقتصاد فرهنگ است.
طراحی مسیر حوزه فرهنگی سازمان  منطبق با تغییر و تحولات جامعه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حسین امینی مشهدی در نشست با همکاران معاونت فرهنگی که در محل سالن همایش‌های زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی برگزار گردید؛ تصریح کرد: مواجهه با نیروی انسانی به دلیل تکثر و تنوع فعالیت‌ها مهمترین وجه تمایز معاونت فرهنگی با سایر بخش‌های دیگر سازمان است.

وی برنامه محور شدن معاونت فرهنگی در سال جاری را مثبت ارزیابی کرد و افزود:  باید نشان دهیم اقتصاد فرهنگ می‌تواند روی پای خودش بایستد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بر ضرورت نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی این سازمان تاکید و عنوان کرد: فرهنگ جهادی مهمترین مزیت جهاددانشگاهی است که از ابتدای شکل گیری این سازمان وجود داشته و تا امروز هم این فرهنگ  در تمام فعالیت‌های جهاددانشگاهی ساری و جاری می‌باشد.

گفتنی است که در ابتدای این نشست همکاران حوزه معاونت فرهنگی  به بیان دیدگاه‌ها و مشکلات این حوزه پرداختند.