همزمان با پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

تقدیر از معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۱۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۲ کد : ۷۶۰۹۵ آموزشی
همزمان با پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی، واحدهای برگزیده حوزه معاونت آموزش و کارآفرینی این نهاد معرفی و تقدیر شدند.
تقدیر از معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،  همزمان با پنجاه و یکمین گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی به میزبانی جهاددانشگاهی واحد زنجان، از فعالیت‌های سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ، به عنوان یکی از 8 واحد برگزیده حوزه معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی تقدیر شد.

گفتنی است که در این مراسم، از سوی دکتر حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، این لوح سپاس به احمد مولودی، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی خراسان رضوی اهدا گردید.

پنجاه‌ویکمین گردهمایی سراسری معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه (۱۱ و ۱۲ مهرماه) در استان زنجان برگزار می‌شود.