مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خبر داد؛
انجام طرحهای کارفرمایی و فناورانه در زمینه تولید نشاستههای اصلاح شده در سال گذشته
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید مجید هاشمی ضمن تشریح مهمترین فعالیتهای این گروه پژوهشی اظهار کرد: دستیابی به دانش فنی و تولید نیمهصنعتی برخی از فرآوردههای نشاسته مانند نشاسته پریژل، نشاسته فسفاته و نشاسته هیدروکسیپروپیله از مهمترین دستاوردهای علمی این گروه طی یکسال گذشته بوده است.
وی به تنظیم قراردادها و نیز پیگیری قرارداد تولید مشترک با بخش خصوصی اشاره و اظهار کرد: در همین راستا قرارداد پژوهشی در قالب فبین فود با صنعت به امضاء رسیده است که یکی از موضوعات آنها تولید مشارکتی، فراوردههای اکسترود شده و دیگری قرارداد پژوهشی است که به موضوع فرآوری نشاسته اختصاص دارد.
به گفته مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، برای سالجاری دو برنامه عمده شامل تدوین و اجرای شبکه برنامه جدید و اجرای طرحهای فبینفود و نیز بهرهمندی از قانون جهش تولید دانشبنیان در قالب اعتبار مالیاتی در نظر گرفته شده است.
نظر شما :