عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

اهتمام جدی برای کاهش فاصله میان مراکز علمی و صنعت غذای کشور داریم

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۷ کد : ۷۴۷۵۰ پژوهش و فناوری
مدیر گروه پژوهشی افزودنی‌های غذایی پژهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: این گروه تا کنون، به طور مستمر نسبت به تولید و توسعه دانش فنی‌های کاربردی در حوزه افزودنی‌های غذایی، هم افزایی با مراکز مرتبط در سازمان جهاد دانشگاهی و سایر مراکز علمی کشور، و کاهش فاصله بین مراکز علمی و صنعت غذای کشور اهتمام جدی داشته است.
اهتمام جدی برای کاهش فاصله میان مراکز علمی و صنعت غذای کشور داریم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سیدحامد حسینی ضمن تشریح مهمترین ماموریت‌های این گروه تصریح کرد: مشارکت در برگزاری رویداد فبین فود با رویکرد همرسانی ایده‌های نوآورانه و نیازهای فناورانه صنعت غذای کشور، مشارکت در ایجاد شبکه سراسری صنایع غذایی جهاددانشگاهی و شروع طرح فناورانه تولید طعم‌های خوراکی از مهمترین ماموریت‌های گروه پژوهشی افزودنی‌های غذایی در سال 1402 بوده‌ است که اجرای این ماموریت‌ها نقش مهمی در هموار کردن مسیر ارزشمند تبدیل علم نوآورانه به ثروت فناورانه و پایدار خواهد داشت.

به گفته وی، از مهمترین دستاوردهای سال 1402 گروه پژوهشی افزودنی‌های غذایی می‌توان به تکمیل دانش فنی تولید چهار مکمل ورزشی پرمصرف ورزشکاران و اخذ مجوزهای مربوطه جهت تولید صنعتی، توسعه‌ی دانش فنی تولید اسانس‌های نانولیپوزومی پایدار و بهینه سازی شرایط استخراج اسانس‌های نعناع فلفلی، گل محمدی و سیر در مقیاس نیمه صنعتی اشاره نمود.

مدیر گروه پژوهشی افزودنی‌های غذایی پژهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی اظهار کرد: با توجه به اهمیت کیفیت مکمل‌های ورزشی در ارتقای جسمانی ورزشکاران به شکلی ایمن و سالم، این گروه پژوهشی در حال مذاکره و عقد قرارداد با شرکت داروسازی معتبر جهت ورود این محصولات به بازار ایران است تا علاوه بر تامین بخشی از نیاز بالای کشور به این محصولات، بتواند نقش مفیدی در ارتقای امنیت غذایی کشور ایفا نماید.

حسینی عنوان کرد: در ادامه فعالیت‌های چند وجهی گذشته و با هدف توسعه ارتباط با صنعت غذای کشور، این گروه پژوهشی اهداف مشخصی را برای سال جاری در نظر دارد که از آن جمله می‌توان به اجرای شایسته طرح‌های مربوط به رویداد فبین فود، استفاده از طرح بخشودگی مالیاتی به منظور توسعه ارتباط با صنعت و جستجوی فرصت های موجود برای مشارکت سازنده در حل مسائل حاکمیتی در حوزه صنایع غذایی اشاره کرد.


نظر شما :