مدیر مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

ثبت‌نام متقاضیان مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۲۴۳۹ تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیر مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان از آغاز ثبت‌نام متقاضیان مشاغل خانگی در قالب "طرح ملی توسعه مشاغل خانگی" توسط جهاددانشگاهی، خبر داد.
ثبت‌نام متقاضیان مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر جواد سخدری با بیان این مطلب گفت: در طرح پیاده سازی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی استان خراسان رضوی جهاددانشگاهی با همکاری اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان و اجرای طرح در ۳ فاز موفق شد تاپایان سال ۱۳۹۸ تعداد 4127 نفر از شاغلان خانگی را به بازار و بنگاه‌های بالادستی متصل کند که در سال‌جاری و با شروع طرح ملی توسعه مشاغل خانگی این طرح مورد استقبال متقاضیان قرارگرفته است.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام  طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سال جاری از روز پنج‌شنبه ۶ شهریورماه آغاز شده است و به مدت یک‌ماه ادامه خواهد داشت، ادامه داد: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند به سامانه inhb.ir که به همین منظور طراحی شده است، مراجعه و نسبت به تکمیل فرم‌ها و ارائه اطلاعات خواسته شده و ثبت‌نام اقدام کنند.

وی هدف از این طرح را  ایجاد الگوی تعاملی با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی دخیل در این پروژه و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی، توانمندسازی  و اتصال به بازار و ایجاد زیرساخت‌های بازاریابی و فروش محصولات مشاغل خانگی و ایجاد امکان و تسهیل نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر فرآیند اجرا از طریق نرم افزار کنترل پروژه و بازدیدهای میدانی دانست.

وی تاکید  کرد: توجه به بازار، توانمندسازی متقاضیان و کاهش وابستگی به وام، توجه به پیشرانان ملی، منطقه‌ای، استانی و محلی، شبکه سازی استانی و ملی، توجه به تجارت الکترونیک و فروش الکترونیکی محصولات از ویژگی‌های شاخص در اجرای این طرح است.

مدیر مرکز تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان رضوی سهمیه استان در اجرای این طرح در سال جاری را 1000 نفر اعلام کرد.

وی  عنوان کرد: با توجه به آسیب‌های وارد شده به بسیاری از مشاغل براثر شیوع کروناویروس و شرایط ناشی از آن، لزوم توجه به الگوی توسعه مشاغل خانگی با هدف کمک به رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه این مشاغل در اقتصاد کشور، باتکیه بر فعال‌سازی افراد و بنگاه‌های پیشران (پشتیبان ) به عنوان یکی از ضروریات برنامه‌های اشتغال محور استان در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر سخدری خاطرنشان کرد: با پیاده‌سازی موفق این طرح در استان که نیازمند همراهی، همکاری و هم‌اندیشی بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی است، می‌توان شاهد نهادینه شدن سهم مشاغل خانگی در اقتصاد استان به ویژه در سال جهش تولید بود.


نظر شما :