رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

میزبانی ۱۷۵۰ دواطلب کنکور در این مرکز

۰۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۵۲۶۱ آموزشی
رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از میزبانی ۱۷۵۰ داوطلب کنکور سراسری در این مرکز خبر داد.
میزبانی ۱۷۵۰ دواطلب کنکور در این مرکز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، مهندس احمد افروغی با بیان این مطلب افزود: کنکور سراسری به ترتیب در روزهای پنج شنبه و جمعه 9 و 10 تیرماه در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: آزمون سراسری رشته علوم ریاضی در روز پنج شنبه 9 تیرماه با حضور  750 نفر خانم  و رشته علوم تجربی در روز جمعه با حضور  1000 نفر خانم در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

وی به رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در روزهای برگزاری آزمون سراسری در مرکز اشاره و  تصریح کرد: در این آزمون فاصله صندلی هر دواطلب یک متر و 30 سانتی متر خواهد بود.

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با تاکید بر اینکه دواطلبان از آوردن وسایل اضافی در روز برگزاری آزمون سراسری خودداری کنند، تصریح کرد: به منظور جلوگیری از تجمع دوطلبان، کلیه درب‌های مجتمع شریعتی جهاددانشگاهی از ساعت ۶:۱۵ صبح بر روی دواطلبان باز خواهد شد.

افروغی خاطرنشان کرد: برای آن دسته از داوطلبانی که در بدو ورود به حوزه برگزاری آزمون تب‌سنجی شده و مشکوک شناسایی می‌شوند، اتاق‌ ایزوله و مستقلی در مرکز در نظر گرفته شده است.

text to speech icon