توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و با شناخت تیم برتر؛

دهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی در مرحله استانی پایان یافت

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۱ کد : ۳۷۶۰۸ تاپ اخبار فرهنگی
توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی در مرحله استانی پایان یافت.
دهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی در مرحله استانی پایان یافت

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در مرحله استانی دهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی که از ۱۱ تا ۱۴ آبان ماه سال جاری در تالار فردوسی فرهنگسرای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، مجموعا ۱۶ تیم حضور داشتند که در چهار مرحله و ۱۶ مناظره به مصاف هم رفتند.

در این دوره از مسابقات حدود ۳۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های فردوسی مشهد، علوم پزشکی مشهد، آزاد اسلامی خراسان رضوی، جهاددانشگاهی خراسان رضوی و فرهنگیان استان عهده‌دار داوری مناظرات دانشجویان بودند.

در این دوره، دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد در فینال مرحله استانی دهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی توانستند رتبه اول را کسب کنند.

امین خاکشور، احمدرضا داوودی، علی چربگو و مجتبی سعادت در تیم بهار اندیشه از دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد با پیروزی بر تیم شوکران پیروز مرحله استانی دهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی در خراسان رضوی شدند.