مدیر مرکز تشخیص کووید ۱۹ جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:

تشخیص همزمان کووید ۱۹ و آنفلوآنزا به روش Real-time PCR در این مرکز

۰۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۹ کد : ۳۷۳۳۴ تاپ اخبار پژوهش و فناوری
مدیر مرکز تشخیص کووید ۱۹ جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: بدلیل آنکه در ۶ یا ۷ روز اول ابتلا به ویروس کرونا و آنفولانزا علائم مشابهی مشاهده می‌شود تشخیص پزشکی نوع بیماری بسیار دشوار خواهد بود.
تشخیص همزمان کووید ۱۹ و آنفلوآنزا به روش Real-time PCR در این مرکز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمد قدسی با بیان این مطلب افزود: آنفلوآنزا، بیماری کووید -۱۹ یا سرماخوردگی معمولی نیست که توسط ویروس‌های دیگر به وجود آمده باشد.

وی تصریح کرد: آنفولانزا، کرونا و سایر بیماری های تنفسی در مراحل اولیه علایم مشابهی دارند. این علائم تب، سرفه، تنگی نفس، خستگی، بدن درد، گلودرد، آبریزش بینی، حالت تهوع، استفراغ و اسهال هستند. یکی از راه های تشخیص عوامل به وجود آورنده این بیماری ها، تست مولکولی پی سی آر است. آنفولانزا و کووید ۱۹ منجر به بیماری های خفیف تا شدید تنفسی شده و حتی در مواردی می توانند منجر به مرگ شوند.

وی خاطرنشان کرد: به منظور کمک به کادر درمان و با توجه به شیوع آنفلوآنزا و کرونا، در مرکز تشخیص کووید 19 جهاددانشگاهی خراسان رضوی و به صورت همزمان تشخیص کووید 19 و آنفلوآنزا به روش Real-time PCR   می‌گیرد.