توسط مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

دوره جامع موشن گرافیک با هدف ایجاد اشتغال در حوزه تولید محتوا برگزار می‌شود

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۳ کد : ۳۷۲۶۲ آموزشی
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری دوره آموزش جامع موشن گرافیک به صورت حضوری و آنلاین در این مرکز خبر داد و گفت: اهم اهداف برگزاری این دوره رشد کسب و کارها دربستر فضای دیجیتال با استفاده از تولید محتوا بصری موثر و پیدا کردن فرصت های جدید اشتغال جوانان در شرایط اقتصادی دوران کرونا و پساکرونا است
دوره جامع موشن گرافیک با هدف ایجاد اشتغال در حوزه تولید محتوا برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، رسول مردان‌نیک با بیان این مطلب افزود: مرکز اندیشه جهاددانشگاهی مشهد با برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت گام مثبتی جهت ایجاد اشتغال و رشد کسب و کارها برداشته است و اکنون قصد داریم با برگزاری دوره ی آموزش جامع موشن گرافیک در راستای این هدف گام دیگری برداریم.

وی تصریح کرد: دوره جامع موشن گرافیک بصورت حضوری و آنلاین در آبانماه 1400 توسط مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

به گفته وی، برخی از مهم ترین سرفصل های این دوره آموزشی آشنایی با سه نرم افزار مهم فتوشاپ، ایلاستریتور و افترافکت به طور تخصصی می باشد. درواقع شرکت‌کنندگان پس از اتمام دوره تبدیل به یک طراح موشن می‌شوند و می‌توانند به صورت استخدام یا آزاد کار با قبول پروژه های حوزه گرافیک و تولید محتوا، طراحی موشن کسب و کار های مختلف را برعهده گرفته و از این طریق کسب درآمد کنند.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد: شرکت در این دوره ی آموزشی نیاز به پیش نیای ندارد و تنها آشنایی با کامپیوتر و داشتن علاقه به مهارت موشن گرافیک کفایت می کند، همچنین شرکت کنندگان پس از پایان دوره، موفق به کسب گواهینامه معتبر و قابل ترجمه جهاد دانشگاهی می گردند.

مردان‌نیک خاطرنشان کرد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این دوره می‌توانند با شماره 09157335147 تماس بگیرند یا از طریق واتساپ ارتباط برقرار کنند.