مدیر روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

اولین دوره آموزشی ضمن خدمت اعضای این سازمان در سال جاری برگزار می‌گردد

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۷ کد : ۳۱۸۵۹ عمومی
مدیر روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: اولین دوره آموزشی ضمن خدمت اعضای جهاددانشگاهی خراسان رضوی از سری دوره‌های تدوین شده تقویم آموزشی سال ۱۴۰۰ سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌گردد.
اولین دوره آموزشی ضمن خدمت اعضای این سازمان در سال جاری برگزار می‌گردد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، هادی درویشی با بیان این مطالب افزود: این دوره‌ها در چهارسطح  اعضای هیات علمی، مدیران، کارشناسان و سایر کارکنان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌شود.

به گفته وی، این دوره‌ها با همکاری معاونت آموزشی و پشتیبانی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به منظور افزایش اثربخشی و کارآیی اعضا برگزار می‌گردد.

وی تصریح کرد: ارتقای سطح کیفی  سرمایه انسانی از طریق افزایش سطح توانایی و مهارت، آماده‌سازی اعضای جهاددانشگاهی جهت ارتقا به رده‌های شغلی بالاتر، توانمندسازی اعضا جهت ایفای موثر نقش سازمانی و ارتقای آگاهی‌های عمومی اعضای جهاددانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی از دیگر اهداف این دوره‌ها است.

مدیر روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دوره آموزشی تفکر خلاق ویژه اعضای هیات علمی و مدیران  از روز  دوشنبه 31 خرداد ماه سال جاری به مدت 12 ساعت برگزار خواهد شد که 8 ساعت آن به صورت مجازی و 4 ساعت به صورت حضوری خواهد بود.