مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی عنوان کرد:

برگزاری دوره آنلاین حرفه‌ای ادمین اینستاگرام با هدف ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کارها

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۳۵۶۹ آموزشی
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی از برگزاری اولین دوره آنلاین ادمین حرفه‌ای اینستاگرام در این مرکز خبر داد و گفت: از اهداف برگزاری این دوره رونق کسب و کارها و راه‌اندازی بستری برای ایجاد اشتغال در شرایط اقتصادی دوران کرونا است.
برگزاری دوره آنلاین حرفه‌ای ادمین اینستاگرام  با هدف ایجاد اشتغال و توسعه کسب و کارها

به گزارش روابط عمومی سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، رسول مردان‌نیک با بیان این مطلب افزود: مرکز اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی با برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت گام مثبتی جهت ایجاد اشتغال و رونق کسب و کارها برداشته است و اکنون قصد داریم برای اولین بار با برگزاری دوره آنلاین ادمین حرفه‌ای اینستاگرام در راستای این هدف گام دیگری برداریم.

وی تصریح کرد: دوره ادمین حرفه‌ای اینستاگرام بصورت آنلاین از ۱۹ مهر الی ۲۳ مهرماه توسط مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

به گفته وی، برخی از سرفصل‌های این دوره آموزشی روش‌های نوین کسب درآمد از اینستاگرام، تولید محتوا، افزایش فالوور ارگانیک، راه‌اندازی کسب و کار مستقل و ... است. در واقع شرکت‌کنندگان پس از اتمام دوره تبدیل به یک مدیر حرفه‌ای صفحه اینستاگرام شرکت و یا کسب و کار خود می‌شوند و یا می‌توانند مدیریت صفحات شرکت‌ها را برعهده گرفته و از این طریق کسب درآمد کنند.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی  عنوان کرد: از ویژگی‌های بارز این دوره معرفی شرکت‌کنندگان به صاحبان مشاغل و تضمین اشتغال آنها می‌باشد.

مردان‌نیک  خاطرنشان کرد: علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این دوره می‌توانند با شماره ۰۹۳۷۱۳۲۴۱۹۱ تماس بگیرند.