چاپ مقاله عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نشریه « International Journal of Fruit Science»

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۹۵۵۳ پژوهش و فناوری
مقاله عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با عنوان اثر تغذیه بهینه درخت انار بر درصد خسارت کرم گلوگاه انار در مجلهInternational Journal of Fruit Science فیلادلفیای ایالت پنسیلوانیای آمریکا به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، علی اولیایی در این مقاله نتایج مهم 4 سال تحقیق بر روی آفت کرم گلوگاه انار در شهرستان کاشمر و خلیل آباد ارائه کرده است .

گفتنی است که نشریه International Journal of Fruit Science  دارای نمایه بین‌المللی در Scopus ، CABI ، EBSCOhost بوده و مهمترین مقالات کاربردی مطالعات درختان میوه  از سراسر دنیا را  منتشر می‌نماید.