مدیر کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

انجام درمان‌های اورژانسی در این کلینیک

۰۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۶۹۲۱ پژوهش و فناوری
مدیر کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، تنها درمان‌های اورژانسی در این کلینیک انجام می شود.
انجام درمان‌های اورژانسی در این کلینیک

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید خسرو شمسیان با بیان این مطلب افزود: با توجه به دستورالعمل‌های وزارت بهداشت مبنی بر رعایت اصول ایمنی بهداشت، کنترل عفونت و جلوگیری از انتقال و شیوع ویروس covid-19 تنها درمان‌های اورژانسی قابل ارائه خدمات می‌باشد.

وی  بیان کرد: بر اساس پروتکل‌های درمانی و بهداشتی، فضای کلینیک دندانپزشکی قبل از ورود و بعد از خروج بیمار کاملا استریل و ضدعفونی می‌شوند و به مردم این  اطمینان داده می‌شود افرادی که به هر دلیلی نیازمند خدمات اورژانسی دندانپزشکی هستند می‌توانند روند درمان خود را در این کلینیک طی کنند.

به گفته وی، در صورتی که بیماران علائمی همچون تب، سرفه، آبریزش بینی ، تنگی نفس  داشتند نباید به این کلینیک مراجعه کنند.

وی با تاکید بر اینکه بیماران در هنگام مراجعه به کلینیک‌ از آوردن همراه خودداری نمایند، ادامه داد: در این شرایط در کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی سعی می‌شود که در ساعت مقرر به بیماران خدمات اورژانس ارائه دهیم و درمان‌های تکمیلی بیماران را  به زمان دیگری موکل می‌نماییم تا با این اقدامات بتوانیم در پیشگیری از شیوع این بیماری کمک کنیم.

مدیر کلینیک دندانپزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به اینکه شستن دست‌ها قبل از شروع و بعد از انجام کار درمانی الزامی می‌باشد، تصریح کرد:  به بیماران توصیه می‌شود که قبل از شروع درمان خود جهت ضدعفونی کردن محیط دهان خود از محلول دهانشویه مخصوص استفاده نمایید. که در این کلینیک پیش‌بینی‌های لازم جهت مراجعین مبنی بر استفاده از دهانشویه صورت گرفته است.

به گفته دکتر شمسیان، می‌بایستی در این شرایط خدمات دندانپزشکی برای افرادی که دارای ریسک همچون دیابت ، بیماری‌های خاص قلبی و عروقی ، تنفسی ، کلیوی و بیماری‌های خاص هستند به زمان دیگری موکول شود.